ICT-asiantuntijoiden Microsoft-koulutukset

Corellia on myös Microsoft ICT -asiantuntijoiden kouluttaja

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua, siksi palkkasimme kouluttajia, jotka kaikki ovat tunnettuja alan ammattilaisia. Kovan luokan kouluttajien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme lisäksi myös mainiot koulutustilat Vuorikadulla Helsingin keskustassa –opiskelu onnistuu tietysti myös etänä ja hybridinä.

Microsoft kurssiemme  aihealueita ovat:


Microsoft aiheisiin liittyviä asiantuntijoiden blogiartikkeleita voit lukea
tästä linkistä.

Valtaosa kursseista valmentaa Microsoft sertifiointiin, katso sertifiointitasot tästä linkistä.  Sertifiointi kertoo osaamistasosi eri aihealueilla ja tasoilla.

Corellialla on 10 vuoden historia luotettuna kouluttajakumppanina viestinnän, markkinoinnin ja julkaisutyön asiantuntijoille. Palvelemme  vankalla osaamisella ja kokemuksella myös ICT-asiantuntijoita.

Antti Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä. Antti on aikaisemmin työskennellyt asiantuntija mm. Sulavassa ja Soveltossa.

Arto Roth

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Architect Expert, Microsoft Azure Security Engineer

Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä hyvinkin erilaisissa rooleissa, niistä viimeiset kymmenen vuotta kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisujen parissa.

Heidi Enho

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti. Viime vuosina hän on työskennellyt pääasiassa Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien. Kouluttamisen lisäksi hän on toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille.

Ilkka Suvanto

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Certified Technology Specialist

Ilkka Suvanto on vuodesta 2003 lähtien keskittynyt Microsoft teknologialla toteutettavien ratkaisujen konsultointiin ja koulutukseen. Liiketoimintatarpeiden ratkaisukonsulttina Ilkka on keskittynyt Microsoft teknologian hyödyntämiseen erityisesti M365 ja Power Platformilla.

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on työskennellyt haastavien IT-ratkaisujen parissa jo 90-luvulta lähtien. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on keskittynyt erityisesti Azure-toteutuksiin. Aiemmin mm. Microsoftilla työskennelleellä, hänellä on laaja ja syvällinen kokemus myös Power Platform-ratkaisuista ja tietoturvatoteutuksista.

Kim Pihlström

Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365

Antti Kujamäki

Principal Architect

Antti on kokenut IT-ammattilainen, jolla on yli 15 vuoden kokemus eri näköisten ja kokoisten ympäristöjen suunnittelusta, hallinnasta ja turvaamisesta. Not Bad Securityllä Antti toimii yhteistyössä asiakkaiden ja kumppanien kanssa auttaakseen heitä rakentamaan turvallisia ja varmatoimisia pilvi -ja hybrid ympäristöjä.

Sami Isoaho

Sami Isoaho

Azure Solutions Architect Expert, Microsoft Cybersecurity Architect Expert, Microsoft Certified Technology Specialist

Sami on työskennellyt reilun neljännesvuosisadan tietoliikenteen ja tietoturvan parissa. Koulutuskokemusta hänellä on 90-luvulta asti. Aiemmin Sami on työskennellyt mm. Microsoftilla arkkitehtina ja VMwarella ratkaisuarkkitehtina. Samin alaa ovat Azure infra, tietoliikenne ja tietoturva.


Sami Laiho

Tutkimusjohtaja Adminize.comissa

Sami Laiho on yksi maailman johtavista Windows-käyttöjärjestelmän ja tietoturvan ammattilaisista. Sami on työskennellyt ja opettanut käyttöjärjestelmän vianmääritystä, hallintaa ja turvallisuutta vuodesta 1996 lähtien. Sami on auditoinut ja toteuttanut tietoturvaratkaisuja, jotka ovat erikoistuneet vähiten etuoikeus-, sovellushallinta- ja etuoikeutettuihin työasemiin vuodesta 2002 lähtien. Sami on ottanut käyttöön ratkaisuja yrityksille, joissa on 1-550000 päätepistettä.

Azure

AZ-104 Microsoft Azure Administrator

Mikäli työtehtäviisi kuuluu Azure-ympäristöjen hallinta ja ylläpitotämä kurssi on tarkoitettu Sinulle. Lisäksi kurssilla käydään osittain läpi Azuren tietoturvaominaisuuksia. 

AZ-204 Developing Solutions for Microsoft Azure

Opi luomaan end-to-end ratkaisuja Microsoft Azuressa. Kurssilla käydään läpi myös sovellusten monitorointia, vianetsintää sekä sovellusten optimointia.

AZ-305 Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Kurssilla opetellaan Azuren infrastruktuuriratkaisujen suunnittelua, joihin kuuluvat hallintomalli, virtualisointi, sovellusarkkitehtuuri, tallennuspalvelut, tietojen integrointi, identiteetinhallinta, verkkopalvelut, korkea saatavuus, liiketoiminnan jatkuvuus ja migraatiot.

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies

Kurssi tarjoaa tietoturva-asiantuntijoille tietoja, joiden avulla Microsoft Azure pilvipalvelun tietoturvamääritykset voidaan toteuttaa ja ylläpitää sekä valmiudet tietoturva-aukkojen tunnistamiseen ja korjaamiseen. Kurssin aiheina ovat identiteetin ja pääsynhallinta, alustapalvelujen suojauksen, datan ja sovellusten suojauksen sekä yleisen tietoturvatason seuranta.

AZ-700 Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions

Tämä kurssi sopii verkon ylläpitäjille, kenen tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää Azure-pilven verkkoratkaisuja. Tällä kurssilla käydään läpi Azure-verkkoinfrastruktuuria, hybridiympäristöjen välisiä verkkoyhteyksiä, kuormantasausratkaisuja, verkon reititystä, verkojen suojaustekniikoita ja verkon suunnittelua, käyttöönottoa ja hallintaa. 

AZ-800 Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure

Tällä kurssilla opetellaan hallitsemaan Windows Server-palvelimia paikallisten-, hybridi- ja pilvitekniikoiden avulla, kuten identiteetinhallinta-, virtualisointi-, verkko- ja tallennuspalvelut Windows Server-hybridiympäristössä.

AZ-801: Configuring Windows server hybrid advanced services

Tällä kurssilla opetellaan hallitsemaan Windows Server-palvelimia paikallisten-, hybridi- ja pilvitekniikoiden avulla, kuten identiteetinhallinta-, virtualisointi-, verkko- ja tallennuspalvelut Windows Server-hybridiympäristössä. Käydään läpi myös korkeaan käytettävyyteen liittyvien tehtävien suorittaminen, vianetsintä ja katastrofipalautus, tutustutaan erilaisiinn ​​hallintatyökaluihin ja teknologioihin, kuten Windows Admin Center, PowerShell, Azure Arc, Azure Automation Update Management, Microsoft Defender for Identity, Azure Security Center, Azure Migrate ja Azure Monitor.

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

Kurssilla käydään läpi Microsoftin pilvipalvelun peruskäsitteitä, kuten Azure-konesalien sijainti ja maantieteellinen rakenne, perusarkkitehtuuri ja peruspalvelut. Perehdytään Azuresta saataviin yleisimpiin palveluihin, palveluiden hallintaan ja tietoturvaan, sekä tärkeimpiin Azure-ympäristön käsitteisiin, kuten Azure-tilauksiin, kustannusten hallintaan ja tukimahdollisuuksiin.

AZ-140 Configuring and Operating Microsoft Azure Virtual Desktop

Tällä kurssilla opitaan, miten suunnitellaan, tuotetaan ja hallitaan virtuaalityöpöytäympäristöä ja sen avulla julkaistuja sovelluksia mille tahansa laitteelle Azuren avulla. 

AZ-220 Microsoft Azure IoT Developer

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja hallitsemaan IoT-ratkaisuja hyödyntäen Azuren tarjoamia palveluja. Kaikki Azuren IoT-palvelut kuten IoT Hub, Azure Stream Analytics, Time Series Insights ja Device Provisioning-palvelut tulevat tutuksi. Sen lisäksi kurssilla tutustutaan myös IoT Edge-arkkitehtuureihin, sekä Azure Digital Twins ja IoT Central-palveluihin.

AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals 

Kurssilla saat yleiskatsauksen Microsoftin tekoälyratkaisuista (AI) ja millä Microsoft Azuren palveluilla voit tehdä tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja.

AI-050 Develop Generative AI Solutions with Azure OpenAI Service

Tällä kurssilla opit toteuttamaan generatiivisia tekoälyratkaisuja käyttämällä Microsoft Azure OpenAI -palvelua.

AI-102 Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution

Kurssilla opit suunnittelemaan ja rakentamaan Azuren tekoälypalveluilla ratkaisuja, sekä lisäämään tekoälyominaisuuksia sovelluksiin.
Keskeiset kurssilla käytettävät palvelut ovat Azure Cognitive Search, Microsoft Bot Framework ja Azure Cognitive Services.

DP-100: Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure

Kurssilla opit miten teet koneoppimista käyttäen Azuren eri palveluita. Kurssilla käydään läpi Azure Machine Learning -palvelua, jossa tehdään mallinnuksia ilman koodia käyttäen Machine Learning Designeria. Samalla opitaan myös miten Jupyter Notebookeja tehdään Visual Studio Codea käyttäen.

Lisäksi tutustutaan ML Pipelineen ja käydään läpi miten valitaan oikea malli, mallin kouluttaminen sekä mallin tulosten tulkitseminen.

Opitaan myöskin miten valmis koulutettu malli siirretään tuotantoon ja miten sen toimintoa voidaan monitoroida.

DP-203 Data Engineering on Microsoft Azure 

Kurssissa käydään läpi datan käsittelyyn tarkoitettuja hyviä käytäntöjä ja sovelletaan ne batch- sekä real-time -ratkaisuille. Opitaan miten dataa ja tiedostoja käsitellään data lake -ratkaisussa. Datat luetaan käyttäen Apache Spark, Azure Synapse ja Azure Databricks -välineitä.

DP-300 Administering Relational Databases on Microsoft Azure 

Kurssilla  luodaan ja ylläpidetään Azuressa olevia tietokanta ratkaisuja. Tutustutaan Azuren IaaS (virtualikone), PaaS (palvelu) sekä hybridi SQL palveluihin. Käydään myös läpi muita SQL palvelualustoja Azuressa, kuten PostgreSQL sekä MySQL PaaS palvelut.

Windows

MD-100 Windows Client

Kurssi on poistunut Microsoftin valikoimasta!
Linkistä pääset korvaavan  kurssin sivuille MD-102 Microsoft 365 Endpoint Administrator

MD-101 Managing Modern Desktops

Kurssi on poistunut Microsoftin valikoimasta!
Linkistä pääset korvaavan  kurssin sivuille MD-102 Microsoft 365 Endpoint Administrator

MD-102 Microsoft 365 Endpoint Administrator

Kurssilla opit Windows-käyttöjärjestelmäja sovellusten hallinnointiin liittyviä taitoja, käyttäen perinteisiä hallintamenetelmiä, sekä Microsoft 365 teknologioita. Mukana on myös tänä päivänä erittäin tärkeitä tietoturvaan ja tiedon suojaukseen liittyviä aihealueita. Kurssilla käsiteltäviin teknologioihin kuuluvat mm. Azure Active Directory, Autopilot, Microsoft Intune, Defender-tuoteperhe ja Azure Virtual Desktop. 

Sami Laiho: Microsoft-tuotteiden vaativa vianselvitys

Kurssilla opitaan, miten työkaluja valitaan ja käytetään sekä mitä noilla työkaluilla oikeastaan näkee. Kaiken vianselvittämisen pohjana on kaksi asiaa, työkalujen käytön hallinta ja vahva juuritason teoreettinen osaaminen. Teoreettisesta osaamisesta ammennetaan ratkaisuja, joita sitten toteutetaan työkaluilla.

Windows sovelluspaketointikurssi

Kurssi tarjoaa kattavan katsauksen nykyaikaisiin sovelluspaketointitekniikoihin Windows-ympäristössä. Opit hyödyntämään MSI- ja MSIX-teknologioita, muokkaamaan olemassa olevia paketteja sekä luomaan uusia paketteja. Kurssilla käsitellään sovellusten jakelutaitoja eri jakelujärjestelmissä. Syvennymme myös Microsoftin Intune-alustaan ja sen intunewin-pakettien luomiseen ja hallintaan. Kurssilla tehtävissä harjoituksissa käytetään Master Packager -työkalun trial-versiota.

Microsoft Security

SC-100 Microsoft Cybersecurity Architect

Kurssilla opit suunnittelemaan ja toteuttamaan tietoturvaratkaisuja sekä strategiaa modernien kyvykkyyksien avulla. Kurssilla tutustutaan Zero Trust-strategiaan ja arkkitehtuuriin sekä identiteetinhallintaan ja riskienhallintaan.

SC-200 Microsoft Security Operations Analyst

Kurssilla opit tutkimaan, reagoimaan ja jäljittämään tietoturvauhkia Azure Sentinelin, Azure Defenderin ja Microsoft 365 Defenderin avulla. Kurssi opastaa myös Kusto Query Language (KQL) kyselykielen käyttöön lokien ja tietojen analysoinnissa.

SC-300: Identity and Access Administrator Associate

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään identiteetti- ja pääsynhallintaratkaisuja hyödyntäen Azure AD:tä. Kurssi opastaa myös strategiseen suunnitteluun identiteettienhallinnassa sekä hybridiratkaisujen toteuttamisessa.

SC-400 Identity and Access Administrator Associate

Kurssilla opit turvaamaan Microsoft 365 -ympäristön. Koulutuksessa opit hallitsemaan dataa (data governance), sekä suojaamaan organisaation datan. Kurssilla käydään läpi myös tietovuotojen estäminen (data loss prevention), sensitiivisen datan määrittely, arkaluontoisen datan merkitseminen (sensitivity labels) ja Office 365 viestien salaaminen.

SC-900 Microsoft Security, Compliance and Identity Fundamentals

Kurssilla opit perustiedot tietoturvasta, vaatimustenmukaisuudesta sekä identiteetin suojaamisesta Microsoftin pilviympäristössä.

BlackBelt – Securing Windows 10 and Server 2016/2019

Kurssilla maailman johtava tietoturva- ja Windows-asiantuntija Sami Laiho opettaa miten nämä periaatteet otetaan onnistuneesti käyttöön, nostaen tietoturvaa ja olematta heikentämättä käytettävyyttä. Tällä kurssi opit yleisesti miten turvaat modernit käyttöjärjestelmät, niin työasemat kuin palvelimet, niin omassa konesalissa kuin pilvessä.

Power BI

Power BI perusteet

Tämän kurssin jälkeen hallitset Power BI:n perustoiminnot, osaat luoda ja jakaa raportteja ja tunnet hyviä käytäntöjä ja helppoja työtapoja. Bonuksena saat kurssilta mukaasi myös lisämateriaalia sekä –harjoituksia, joiden avulla voit helposti kerrata kurssin aiheita ja syventää oppimistasi. 

Power BI jatko – mallinnus

Kurssilla pääset perehtymään käytännönläheisten esimerkkien avulla oleellisimpiin tietomallien toteutuksen toimenpiteisiin. Lisäksi opit hyviä käytäntöjäjoita noudattamalla tietomalleista tulee helposti ylläpidettäviä ja ne tukevat DAX-laskentaa 

Power BI jatko – raportit ja visualisoinnit

Täydennä Power BI perusosaamistasi ja kehity taitavammaksi raporttien laatijaksi tämän tiiviin raportteihin ja visualisointeihin keskittyvän koulutuspäivän avulla. Raportointi- ja analysointinäkymien tulisi tarjota sekä valmiita helppokäyttöisiä yleisnäkymiä, jotka vastaavat ennalta määriteltyihin kysymyksiin, että mahdollisuuden porautua, tutkia dataa ja etsiä vastauksia esiin tulleisiin syventäviin kysymyksiin.

Power BI jatko – pilvipalvelu raporttien kehittäjille

Tässä koulutuksessa tutustutaan perusteellisesti pilvipalvelun ominaisuuksiin ja esimerkiksi hyviin käytäntöihin ryhmitellä Power BI -sisältölajeja eri työtiloihin (dataflows, datasets, reports). Kurssilla keskitytään Pro- ja Premium -lisenssimalleihin, ei Embedded-lisensseihin eikä sovelluskehitykseen.

Power BI -raporttien hyödyntäminen

Tämä puolipäiväinen koulutus perehdyttää Power BI -pilvipalvelun monipuolisiin raporttien käyttömahdollisuuksiin. Käyttötaitojen lisäksi saat hyvät perustiedot raporttien ominaisuuksista, jotta pystyt esittämään kehitysehdotuksia sekä toiveita ja keskustelemaan niistä raporttien laatijoiden kanssa. Kurssilla luodaan myös katsaus Power BI -mobiilisovellukseen.

DAX-perusteet

Kurssilla tutustutaan sekä funktioihin että opetellaan ajattelemaan kaavoja DAX:in tavoin ja uudenlaisen ajattelumallin vahvistaminen onkin yksi kurssin tärkeimmistä tavoitteista. Lisäksi kurssilla otetaan kantaa suorituskykyyn ja hyviin käytäntöihin.   

PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst

Tällä 3-päiväisellä Microsoftin virallisella MOC-kurssilla (Microsoft Official Courseware) opiskellaan Power BI -raportoinnin eli datan käsittelyn, mallinnuksen, visualisointien ja analysoinnin hyviä käytäntöjä. Koulutuksessa tutustutaan myös erilaisiin sisällön jakelu- sekä suojauskäytäntöihin Power BI -pilvipalvelussa.  

Microsoft 365

MS-100 Microsoft 365 Identity and Services

Kurssi on poistunut Microsoftin valikoimasta!
Linkistä pääset korvaavan  kurssin sivuille  MS-102 Microsoft 365 Administrator

MS-101 Microsoft 365 Mobility and Security

Kurssi on poistunut Microsoftin valikoimasta!
Linkistä pääset korvaavan  kurssin sivuille  MS-102 Microsoft 365 Administrator

MS-102 Microsoft 365 Administrator

Kurssi on suunnattu Microsoft 365 ylläpitäjille, jotka ottavat Microsoft 365 palvelun käyttöön ja hallinnoivat sitä.

MS-700 Managing Microsoft Teams

Kurssi kattaa Microsoft Teamsin ominaisuuksien läpikäynnin, hallinnoinnin, tietoturvan,vaatimusten mukaisuuden, Teamsin levittämisen organisaatiossa ja Teamsin arkkitehtuurin. Opit päivittämään organisaatiosi Skype For Business -järjestelmästä Teamsiin, verkkoasetusten konfiguroinnin ja sisäisesten sekä ulkoisten käyttäjäien hallinnan.

MS-900 Microsoft 365 Fundamentals

Kurssilla perehdytään Microsoftin pilvipalveluiden käyttöönottoon ja ominaisuuksiin. Käymme läpi mikä on Microsoft Azure sekä miten Microsoft 365 ja Office 365 eroavat toisistaan. Käymme teknisesti läpi Microsoft 365 palvelun sekä vertaamme pilvipalvelua omiin palvelimiin. Tutustumme myös pilvipalveluiden tietoturvaan.

Power Platform

PL-900 Microsoft Power Platform Fundamentals

Kurssilla saat yleiskatsauksen Microsoft Power Platformin ominaisuuksista. Opit tekemään yksinkertaisia Power Apps -sovelluksia, käyttämään Dataverse -datalähdettä, rakentamaan Power BI raportin, automatisoimaan prosessin Power Automaten avulla sekä rakentamaan Chatbotin Power Virtual Agentin avulla.

PL-100 Microsoft Power Platform App Maker 2 pv

Kurssilla käydään syventävästi läpi Microsoft Power Platform-palvelut, ja opitaan rakentamaan liiketoimintasovelluksia ja ratkaisuja Power Appsilla, Power Automatella ja Power BI:llä. Lisäksi kurssilla tutustutaan AI Builder-tekoälyratkaisuun osana liiketoimintasovelluksia.

PL-200: Microsoft Power Platform Functional Consultant 3 pv

Kurssilla käydään läpi Microsoft Power Platformin keskeisimmät asiat, jotta voit toimia toiminnallisen konsultin roolissa. Kurssilla saat syvemmän katsauksen Microsoft Power Platformin ominaisuuksista ja opit itse tekemään Power Apps-sovelluksia, käyttämään Dataverse -datalähdettä, luomaan Power BI-raportteja sekä automatisoimaan prosesseja Power Automaten avulla.

PL-400 Microsoft Power Platform Developer 4 pv

Kurssilla opit suunnittelemaan, kehittämään ja  turvaamaan Power Platform-ratkaisuja sekä tekemään vianmäärityksiä. Power Platform Developerina opit rakentamaan liiketoimintaratkaisuja Power Appsille (canvas ja model driven apps), Power Automatelle, Power Appsin Component Frameworkille (PCF), Power Apps portalsille sekä Dataverselle.

PL-500 Microsoft Power Automate RPA Developer 4 pv

Kurssi tarjoaa kattavan koulutuksen Microsoft Power Automate -ratkaisun käytöstä robotiikan prosessiautomaation (RPA) kehittäjänä. Kurssi keskittyy siihen, miten voit hyödyntää Power Automatea tehokkaasti prosessien automatisoinnissa.

PL-600  Microsoft Power Platform Solution Architect 3 pv

Kurssilla opit laajemmin suunnittelemaan, toteuttamaan, turvaamaan, ylläpitämään ja valvomaan Power Platform-ratkaisuja. Kurssi kattaa myös mm. sovellusten elinkaaren hallinnan, erilaiset arkkitehtuurimallit, RPA-prosessit sekä testaus- ja julkaisumallit.

Microsoft Project perusteet 1 pv

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat peruskoulutuksen Microsoft Project -sovelluksen käytöstä. Kurssilla käydään läpi Microsoft Project -sovelluksen perusteet projektin perustamisesta ja suunnittelusta aina projektin seurantaan ja raportointiin asti.

Dynamics

MB-910 Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM)

Asiakkuudenhallinasta kiinnostuneille, jotka haluavat tutustua Dynamics 365 CRM sovelluksiin. Kurssilla opit asiakashallinnan peruskäsitteet ja tutustut sovellusten ydinominaisuuksiin sekä kuhunkin asiakkuudenhallinnan sovellukseen, mukaan lukien Dynamics 365 Marketing, Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service ja Dynamics 365 Field Service. Kurssi sisältää luentoja sekä käytännön harjoituksia.

MB-210: Microsoft Dynamics 365 Sales

Myynnistä ja myynnin prosesseista kiinnostuneille, jotka haluavat ottaa kaiken irti toimintaa tukevasta järjestelmästä.
Dynamics 365 Sales -sovelluksen avulla organisaatiot voivat seurata myyntitavoitteita, automatisoida toimintoja ja hallita koko yrityksen myyntiprosessia aina liidistä laskuun. Kurssilla pääset tekemään askel askeleelta liidistä laskuun -prosessin vaiheita. Käymme myös läpi saatavilla olevia automaatio- ja mukautusvaihtoehtoja.

MB-220 Microsoft Dynamics 365 Marketing Functional Consultant

Markkinoinnista ja markkinoinnin prosesseista kiinnostuneille, jotka haluavat ottaa kaiken irti markkinointiautomaatiojärjestelmästä.
Kurssilla keskitytään opettelemaan tarvittavat taidot Dynamics 365 -markkinointisovelluksen suunnitteluun, mukauttamiseen, käyttöönottoon ja hallintaan. Kurssilla käydään myös, miten käyttää Microsoftin markkinointitekniikoita ja -työkaluja liiketoiminnan markkinoinnin kehittämiseen.

MB-230 Microsoft Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant 

Tämä kurssi on suunniteltu antamaan syvällistä tietoa ja taitoja Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen käytössä ja hallinnassa.
Kurssilla saat kattavan käsityksen Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen keskeisistä toiminnoista ja ominaisuuksista, joiden avulla he pystyvät tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua organisaatioille. Kurssilla keskitytään Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen konfigurointiin organisaation tarpeiden mukaan ja opitaan mukauttamaan sovellusta erilaisiin asiakaspalveluskenaarioihin ja integroimaan sen muihin liiketoimintajärjestelmiin saumattomasti. 

Ota yhteyttä

Tarvitsetko räätälöidyn koulutustarjouksen tai oletko kenties kiinnostunut koulutuskorteistamme? Ota yhteyttä myyntiimme, Tomi Niemelä tuntee ICT asiantuntijoiden koulutusten erityispiirteet ja pystyy auttamaan laajempienkin kokonaisuuksien kokoamisessa!

Tomi Niemelä
tomi.niemela@corellia.fi
0400 556 854

    Nimi

    Sähköposti

    Puhelin (vapaaehtoinen)

    Viesti