ICT-asiantuntijoiden Microsoft-koulutukset

Corellia on nyt myös Microsoft ICT -asiantuntijoiden kouluttaja

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua, siksi palkkasimme kuusi kouluttajaa, jotka kaikki ovat tunnettuja alan ammattilaisia. Kovan luokan kouluttajien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme lisäksi myös mainiot koulutustilat Vuorikadulla Helsingin keskustassa –opiskelu onnistuu tietysti myös etänä. Kurssien aihealueita ovat mm. pilvipalvelut, kuten Azure, M365, Power Platform ja Power BI. Iso osa koulutuksista valmentaa Microsoft sertifiointiin.

Corellialla on yli 7 vuoden historia luotettuna kouluttajakumppanina viestinnän, markkinoinnin ja julkaisutyön asiantuntijoille. Nyt voimme palvella myös ICT-asiantuntijoita!

Corellian Microsoft koulutukset koostuvat mm. seuraavista aihealueista:

Corellia on Microsoftin kultakumppani

Antti Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä. Antti on aikaisemmin työskennellyt asiantuntija mm. Sulavassa ja Soveltossa.

Arto Roth

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Architect Expert, Microsoft Azure Security Engineer

Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä hyvinkin erilaisissa rooleissa, niistä viimeiset kymmenen vuotta kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisujen parissa.

Heidi Enho

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Data Analyst Associate

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti. Viime vuosina hän on työskennellyt pääasiassa Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien. Kouluttamisen lisäksi hän on toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille.

Ilkka Suvanto

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Certified Technology Specialist

Ilkka Suvanto on vuodesta 2003 lähtien keskittynyt Microsoft teknologialla toteutettavien ratkaisujen konsultointiin ja koulutukseen. Liiketoimintatarpeiden ratkaisukonsulttina Ilkka on keskittynyt Microsoft teknologian hyödyntämiseen erityisesti M365 ja Power Platformilla.

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista

Kim Pihlström

Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365

Azure

AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals 

Jos haluat oppia lisää siitä mitä tekoäly (artificial intelligence, AI) mahdollistaa ja millaisia tekoälyratkaisuja Microsoft Azure tarjoaa 

AZ-104 Microsoft Azure Administrator

Jos työtehtäviisi kuuluu Azure-ympäristöjen hallinta ja ylläpitotämä kurssi on tarkoitettu Sinulle.

AZ-204 Developing Solutions for Microsoft Azure

Opi luomaan end-to-end ratkaisuja Microsoft Azuressa

AZ-303 Microsoft Azure Architect Technologies

Tämä kurssi on toinen kahdesta kurssikokonaisuudesta, jotka valmentavat uuteen roolipohjaiseen Azure-arkkitehti sertifiointiin. 

AZ-304 Microsoft Azure Architect Design

Tämä kurssi on toinen kahdesta kurssikokonaisuudesta, jotka valmentavat uuteen roolipohjaiseen Azure-arkkitehti sertifiointiin.

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies

Jos haluat saada ymmärryksen ja perustiedot Azure-ympäristön tietoturvan määrityksistä, tämä kurssi on juuri sinulle

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals

Kurssi antaa hyvät perustiedot Azure-pilvipalvelusta ja valmentaa sertifiointitestiä “AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals” varten. 

DP-100 Implementing an Azure Data Solution

Tällä kurssilla opit miten teet koneoppimista käyttäen Azuren eri palveluita ja käydään läpi Azure Machine Learning -palvelua, jossa tehdään mallinnuksia ilman koodia käyttäen Machine Learning Designeria.  Samalla opitaan myös miten Jupyter Notebookeja tehdään Visual Studio Codea käyttäen.

DP-203 Data Engineering on Microsoft Azure 

Kurssissa käydään läpi datan käsittelyyn tarkoitettuja hyviä käytäntöjä ja sovelletaan ne batch- sekä real-time -ratkaisuille.

DP-300 Administering Relational Databases on Microsoft Azure 

Tällä kurssilla opit nopeasti SQL Serverin hallinnan, käyton ja optimoinnin perusteet Azuressa, sekä IaaS (virtuaalikone), että PaaS (palvelu) -ympäristöissä.

Windows

MD-100 Windows 10

Tällä kurssilla käydään läpi Windows 10-käyttöjärjestelmän käyttöönottoa Windows Server toimialueympäristössä

MD-101 Managing Modern Desktops

Kurssilla käsiteltäviin asioihin kuuluvat mm. AutopilotMDMAzure AD ja Defender ATP. 

Microsoft Security

SC-200 Microsoft Security Operations Analyst

Kurssilla opit tutkimaan, reagoimaan ja jäljittämään tietoturvauhkia Azure Sentinelin, Azure Defenderin ja Microsoft 365 Defenderin avulla

SC-300: Identity and Access Administrator Associate

Kurssilla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään identiteetti- ja pääsynhallintaratkaisuja hyödyntäen Azure AD:tä.

SC-400 Identity and Access Administrator Associate

Kurssilla opit turvaamaan Microsoft 365 -ympäristön ja hallitsemaan dataa (data governance), sekä suojaamaan organisaation datan

SC-900 Microsoft Security, Compliance and Identity Fundamentals

Kurssilla opit perustiedot tietoturvasta, vaatimustenmukaisuudesta sekä identiteetin suojaamisesta Microsoftin pilviympäristössä.

Power BI

Power BI perusteet

Tämän kurssin jälkeen hallitset Power BI:n perustoiminnot, osaat luoda ja jakaa raportteja ja tunnet hyviä käytäntöjä ja helppoja työtapoja. 

Power BI jatko – mallinnus ja DAX-johdanto

Kurssilla pääset perehtymään käytännönläheisten esimerkkien avulla oleellisimpiin tietomallien toteutuksen toimenpiteisiin. Lisäksi opit hyviä käytäntöjäjoita noudattamalla tietomalleista tulee helposti ylläpidettäviä ja ne tukevat DAX-laskentaa 

DAX-perusteet

Kurssilla tutustutaan sekä funktioihin että opetellaan ajattelemaan DAX:in tavoin.   

DA-100 Analyzing Data with Power BI

Tällä kurssilla opiskelet monipuolisesti Power BI -raportoinnin eli datan käsittelyn, mallinnuksen, visualisointien ja analysoinnin hyviä käytäntöjä

Microsoft 365

MS-100 Microsoft 365 Identity and Services

Kurssilla perehdytään kolmeen keskeiseen elementtiin Microsoft 365 yrityspalvelun hallinnassa: Microsoft 365 tenantin ja palveluiden hallinta, Officce 365 hallinta sekä Microsoft 365 identiteetin hallinta.

MS-101 Microsoft 365 Mobility and Security

Kurssilla perehdytään kolmeen keskeiseen asiaan Microsoft 365 hallinnassa: tietoturvan hallinta, vaatimusten mukaisuuden hallinta sekä laitehallinta.

MS-500 Microsoft 365 Security Administration

Tällä kurssilla opit suojaamaan käyttäjien pääsyn organisaation resursseihin. Kurssilla käydään läpi salasanasuojaus, kaksivaiheinen tarkistus (MFA),
miten otetaan käyttöön Azure Identity Protection, kuinka Azure Active Directory.

MS-700 Managing Microsoft Teams

Tällä kurssilla opiskellaan Microsoft Teamsin hallinta organisaatiossa.

MS-900 Microsoft 365 Fundamentals

Kurssilla perehdytään Microsoftin pilvipalveluiden käyttöönottoon ja ominaisuuksiin.

Power Platform

PL-900 Microsoft Power Platform Fundamentals

Kurssilla saat yleiskatsauksen Microsoft Power Platformin ominaisuuksista.

PL-100 Microsoft Power Platform App Maker

Opi rakentamaan liiketoimintasovelluksia ja ratkaisuja  Power Appsilla, Power Automatella ja Power BI:llä.

PL-200: Microsoft Power Platform Functional Consultant

Opi tekemään Power Apps-sovelluksia, käyttämään Dataverse -datalähdettä, luomaan Power BI-raportteja sekä automatisoimaan prosesseja Power Automaten avulla.

PL-400 Microsoft Power Platform Developer

Opi suunnittelemaan, kehittämään ja turvaamaan Power Platform-ratkaisuja. 

PL-600  Microsoft Power Platform Solution Architect

Opi laajemmin suunnittelemaan, toteuttamaan, turvamaan, ylläpitämään ja valvomaan Power Platform-ratkaisuja. 

Microsoft Project perusteet

Kurssilla käydään läpi Microsoft Project -sovelluksen perusteet projektin perustamisesta ja suunnittelusta aina projektin seurantaan ja raportointiin asti

Ota yhteyttä

Tarvitsetko räätälöidyn koulutustarjouksen tai oletko kenties kiinnostunut koulutuskorteistamme? Ota yhteyttä myyntiimme, Tomi Niemelä tuntee ICT asiantuntijoiden koulutusten erityispiirteet ja pystyy auttamaan laajempienkin kokonaisuuksien kokoamisessa!

Tomi Niemelä
tomi.niemela@corellia.fi
0400 556 854

    Nimi

    Sähköposti

    Puhelin (vapaaehtoinen)

    Viesti