Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

Hio osaamistasi Microsoft Applied Skills-koulutuksilla – Hauskasti hyödyllistä!

Hei sinä siellä ruudun toisella puolella! Tuntuuko, että teknologian kehitys jättää sinut taakseen nopeammin kuin yrität opetella käyttämään uutta älypuhelintasi? Vai oletko kenties ammattilainen, joka etsii tapoja lisätä supervoimiaan työelämässä? Ei hätää, sillä meillä on ratkaisu: Microsoft Applied Skills -koulutukset! Näissä koulutuksissa ei vain opita kuivaa teoriaa, vaan päästään käsiksi oikeisiin työkaluihin ja tilanteisiin – ja ehkä vähän iloitaankin matkan varrella.

Mitä ihmettä ovat Microsoft Applied Skills-koulutukset?

Microsoft Applied Skills-koulutukset ovat kuin supersankarileiri tekniikkataitureille. Ne ovat osa Microsoftin suurta suunnitelmaa maailman pelastamiseksi… tai ainakin maailmanlaajuisen osaamisen kohentamiseksi. Näissä koulutuksissa pääset tutustumaan Microsoftin ohjelmistoihin ja palveluihin käytännönläheisesti. Kurssivalikoima ulottuu pilvipalveluista ja data-analytiikasta aina kyberturvallisuuteen asti. Kaiken kruunaa se, että saat käsitellä oikeita työtilanteita, jolloin opit soveltamaan oppimaasi heti työssäsi tai opinnoissasi.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Laaja oppimissisältö – kaiken kattavaa teknologiaherkkua

Microsoft Applied Skills -koulutukset ovat kuin buffet-pöytä teknologiaharrastajille. Halusitpa sitten syventyä Microsoft 365:n saloihin tai sukeltaa syvälle Azure-pilvipalvelujen maailmaan, löydät varmasti jotain makuusi. Ja kuten buffetissakin, sisältö on aina tuoretta ja päivitettyä – ei eilispäivän känttyjä täällä!

Käytännönläheinen oppiminen – kädet saveen!

Nämä koulutukset eivät ole pelkkiä kalvosulkeisia. Ei, täällä kädet todella likaantuvat! (Kuvainnollisesti, älä huoli.) Harjoitukset simuloivat todellisia tilanteita, joten pääset testaamaan oppimaasi käytännössä. Tämä on kuin rakentaisi hiekkalinnaa – mutta tietysti vähän nörtimmällä tavalla.

Arviointitesti – diplomi seinälle ja kahvihuoneessa leveilyyn

Koulutusten suorittamisen jälkeen voit suorittaa Microsoftin arviointitestin. Nämä ovat niitä diplomeja, joita voit ripustaa toimiston seinälle ja ylpeänä esitellä kahvitauolla kollegoille. ”Ai sinäkin sait tuon? Kyllä, minäkin – ei iso juttu, mutta hei, me ollaan hyviä!”

Joustavat oppimisvaihtoehdot – oppi perille vaikka sohvalla

Olitpa sitten aamunvirkku tai iltavirkku, Microsoftilla on koulutusmuoto juuri sinulle. Voit osallistua lähiopetukseen, live-verkkokursseille tai opiskella omaan tahtiisi verkkokursseilla. Voit siis oppia uusia taitoja vaikka pyjamassa kotisohvalta käsin – kuka sanoi, ettei opiskelusta voisi nauttia mukavasti?

Tutustut asiantunteviin kouluttajiin – opi parhaimmilta

Kouluttajat ovat kuin teknologian jedimestareita – he eivät vain opeta sinulle taitoja, vaan jakavat myös viisautta ja parhaimpia käytäntöjä. Heidän opastuksellaan sinusta voi tulla seuraava teknologiaguru!

Miksi valita Microsoft Applied Skills-koulutukset? – Ja miksi ei, oikeasti?

Pysy ajan tasalla – älä jää kelkasta

Teknologia kehittyy hurjaa vauhtia ja näiden koulutusten avulla pysyt ajan tasalla. On paljon hauskempaa olla se, joka tietää mistä puhuu, kuin se, joka jää miettimään, mitä ihmettä kollegat puhuvat.

Paranna uranäkymiäsi – tule seuraavaksi supertähdeksi

Edistyneet tekniset taidot ovat kuin kultaa työmarkkinoilla. Osoitetut osaamiset Microsoftin teknologioista ovat arvostettuja, ja ne voivat avata ovia uusiin työmahdollisuuksiin – ja kuka tietää, ehkä myös palkankorotuksiin!

Lisää tuottavuutta ja tehokkuutta – vähemmän säätöä, enemmän tulosta

Organisaatiot, jotka investoivat työntekijöidensä koulutukseen, saavat usein vastineeksi parempaa tuottavuutta ja tehokkuutta. Kuka ei haluaisi työpaikkaa, jossa asiat sujuvat kuin rasvattu?

Verkostoidu alan asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa – ja ehkä saat uuden nörttikaverin

Koulutukset tarjoavat loistavan mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. Ehkä tapaat jonkun, joka jakaa intohimosi teknologiasta ja löydät uuden kaverin, jonka kanssa keskustella uusimmista koodausnikseistä.

Kuinka aloittaa – nyt kaikki mukaan!


Ole yhteydessä Corellian myyntitiimiin, jos sopivaa koulutusta ei tunnu löytyvän, niin katsotaan kohtaavatko tarpeet ja tarjonta. Valitse itsellesi sopiva kurssi ja sukella oppimisen maailmaan – pyjamassa tai ilman! Tällä hetkellä aikatalutettuina ovat alla luetellut kurssit:

AZ-1002: Configure secure access to your workloads using networking with Azure Virtual Network

AZ-1003: Secure storage for Azure Files and Azure Blob Storage

AZ-1004: Deploy and configure Azure Monitor

MS-4005: Craft effective prompts for Microsoft Copilot for Microsoft 365

MS-4006: Copilot For Microsoft 365 For Administrators

MS-4007: Copilot For Microsoft 365 User Enablement Specialist

SC-5001: Configure SIEM security operations using Microsoft Sentinel

SC-5002: Secure Azure services and workloads with Microsoft Defender for Cloud regulatory compliance controls

SC-5003: Implement Information Protection and Data Loss Prevention by using Microsoft Purview

Microsoft Applied Skills-koulutusten aloittamiseen liittyen voit myös vierailla Microsoft Learn-sivustolla, jossa voit selailla kursseja ja löytää runsaasti resursseja ja materiaaleja.

Yhteenveto – Ja eikun oppimaan!

Aikana, jolloin teknologia hallitsee jokaista elämän osa-aluetta, on tärkeää pitää taitonsa terävinä ja ajan tasalla. Microsoft Applied Skills-koulutukset tarjoavat hauskan, joustavan ja käytännönläheisen tavan oppia. Olitpa sitten urasi alussa, keskipisteessä tai etsimässä uutta suuntaa, nämä koulutukset antavat sinulle tarvitsemasi työkalut menestykseen.

Joten hei, miksi et antaisi itsellesi (ja urallesi) sitä pientä lisäpotkua? Hio osaamistasi, verkostoidu ja ehkä nauti matkalla muutama ilon hetki. Tule mukaan Microsoft Applied Skills-koulutuksiin – ja ehkä pian sinäkin voit kehua kahvitauolla uusilla supervoimillasi!