Microsoft Azure koulutukset

Oletko aloittamassa matkaasi kohti Microsoftin pilvipalveluiden asiantuntijuutta vai oletko jo kokenut osaaja? Kurssitarjoomastamme löytyy Microsoftin viralliset koulutukset, joissa käydään läpi pilvipalveluiden teknologiaa, hallinnointia ja tietoturvaa. Yksi tavoite koulutukselle voi olla oman osaamisen vahvistaminen tai valmistautuminen sertifiointitestiin. Käytännön esimerkit ja ‘hands-on’ harjoitukset tukevat oppimista ja kursseilta saatava sähköinen kattava aineisto helpottaa aiheiden kertaamista. Kouluttajamme vastaa kysymyksiin ja ohjaa eteenpäin myös kurssin jälkeen.

azure-logo

AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals 1pv

Opit kurssilla lisää siitä mitä tekoäly (artificial intelligence, AI) mahdollistaa ja millaisia tekoälyratkaisuja Microsoft Azure tarjoaa.

azure-logo

AI-102 Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution 1 pv

Opit suunnittelemaan ja rakentamaan Azuren tekoälypalveluilla ratkaisuja, sekä lisäämään tekoälyominaisuuksia sovelluksiin

azure-logo

AZ-104 Microsoft Azure Administrator 4pv

Kurssilla opiskellaan mm. perusasiat Azuren tilauksista ja siellä olevista resursseista, käydään läpi Azuren tallennustilan, virtuaalipalvelinten, verkkojen ja identiteettien hallintaa ja valvontaa ja niihin liittyvien Azure ratkaisujen määrittämistä. Lisäksi kurssilla käydään osittain läpi Azuren tietoturvaominaisuuksia. 

azure-logo

AZ-204 Developing solutions for Microsoft Azure 4 pv

Opit koulutuksen käytyäsi hyödyntämään Azuren laskentatehoa sovelluksissa, käyttämään Azuren fuktioita, hyödyntämääm Azure web-sovelluksia, käyttämään Azuren tallennuskapasiteettia, hyödyntämään Azuren autentikointipalveluita, suojaamaan sovelluksia KeyVaultin avulla sekä hyödyntämään Azure AD identiteettejä.sovelluksissasi.

azure-logo

AZ-220: Microsoft Azure IoT Developer 4 pv

Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja hallitsemaan IoT-ratkaisuja hyödyntäen Azuren tarjoamia palveluja.

azure-logo

AZ-303 Microsoft Azure Architect Technologies 4pv

Kurssilla käydään pilviarkkitehdin tehtäviin kuuluvien alustaratkaisujen määrittelyä, suunnittelua ja hallinnointia, sekä niihin liittyviä sovellus- ja tietoturvaratkaisuja.  

azure-logo

AZ-304 Microsoft Azure Architect Design 3pv

Kurssilla käydään läpi pilviarkkitehdin tehtäviin kuuluvien alustaratkaisujen määrittelyä, suunnittelua ja hallinnointia, sekä niihin liittyviä sovellus- ja tietoturvaratkaisuja. 

azure-logo

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies 4pv

Kurssilla käsitellään Azure-ympäristön tietoturvaa, siihen liittyviä määrityksiä ja hallintaa, valvontaa sekä käydään läpi Azure-palveluiden tietoturvan peruskäsitteitä,

azure-logo

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals 1pv

Kurssilla käydään läpi Microsoftin pilvipalvelun peruskäsitteitä, kuten Azure-konesalien sijainti ja maantieteellinen rakenne, perusarkkitehtuuri ja peruspalvelut.

azure-logo

DP-200 Implementing an Azure Data Solution

Tällä kurssilla opetellaan miten Azure Data Lake, Azure Databricks, Cosmos DB, Azure SQL Data Warehouse, Data Factory ja Stream Analytics toimivat. 

azure-logo

DP-201 Designing an Azure Data Solution

Kurssilla opitaan yrityksen BI-ratkaisun suunnittelu Azuressa, reaaliaikaisen tiedon analysointi Stream Analyticsin avulla sekä tietoturvan, luotettavuuden, suorityskyvyn ja valvonnan suunnittelu. 

azure-logo

DP-300 Administering Relational Databases on Microsoft Azure

Tällä kurssilla opit nopeasti SQL Serverin hallinnan, käyton ja optimoinnin perusteet Azuressa, sekä IaaS (virtuaalikone), että PaaS (palvelu) -ympäristöissä.

Kouluttajat

Arto

Arto Roth

Antti

Antti Roine

Kim

Kim Pihlström