Microsoft Azure koulutukset

Microsoft Azure on Microsoftin pilvialusta, jossa hyödynnetään Microsoftin datakeskusten kapasiteettia ja ominaisuuksia organisaation omien palvelujen tuottamiseksi tai integroimiseksi. Corellian pilvikoulutuksista löydät uusimmat Microsoftin viralliset, sertifiointeihin tähtäävät Azure-koulutukset.

Koulutuksissamme opit teknologioiden lisäksi parhaat käytännöt ylläpitoon, suunnitteluun ja tietoturvaan sekä viimeisimmät vinkit sertifiointitestiä varten.

Kouluttajat

Arto Roth

Microsoft Certified Trainer, Microsoft Azure Architect Expert, Microsoft Azure Security Engineer

Arto on ollut ICT-asiantuntijana kolmella eri vuosikymmenellä hyvinkin erilaisissa rooleissa, niistä viimeiset kymmenen vuotta kouluttavana konsulttina ja arkkitehtina Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisujen parissa.

Antti Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer

Antti on toiminut kouluttajana sekä asiantuntijana Microsoft-teknologioiden parissa 20 vuotta ja seuraa aktiivisesti Microsoftin pilvituotteiden kehitystä.

Kim Pihlström

Microsoft Certified Trainer

Kim on kokenut Azure kehittäjä ja kouluttaja joka on yli 10 vuoden aikana toiminut konsulttina asiakkaille ja rakentanut lukuisia räätälöityjä ratkaisuja käyttäen Microsoft palveluita ja alustoja, mm. Azure ja Microsoft 365

Jussi Roine

Partner, Microsoft Certified Trainer, Azure Solutions Architect Expert

Jussi on jo 20 vuoden ajan kouluttanut ja konsultoinut asiakkaita haastavissa pilvi- ja hybriditoteutuksissa Azuren ja Microsoft 365:n kanssa. Aiemmin mm. Microsoftilla ja Sulavalla työskennelleellä, Jussilla on laaja ja syvällinen kokemus erityisesti Azure-arkkitehtuureista ja ratkaisuista

azure-logo

AI-900 Microsoft Azure AI Fundamentals 1pv

Opit kurssilla lisää siitä mitä tekoäly (artificial intelligence, AI) mahdollistaa ja millaisia tekoälyratkaisuja Microsoft Azure tarjoaa.

azure-logo

AI-102 Designing and Implementing a Microsoft Azure AI Solution 3 pv

Opit suunnittelemaan ja rakentamaan Azuren tekoälypalveluilla ratkaisuja, sekä lisäämään tekoälyominaisuuksia sovelluksiin

azure-logo

AZ-104 Microsoft Azure Administrator 4pv

Kurssilla opiskellaan mm. perusasiat Azuren tilauksista ja siellä olevista resursseista, käydään läpi Azuren tallennustilan, virtuaalipalvelinten, verkkojen ja identiteettien hallintaa ja valvontaa ja niihin liittyvien Azure ratkaisujen määrittämistä. Lisäksi kurssilla käydään osittain läpi Azuren tietoturvaominaisuuksia. 

azure-logo

AZ-140 Configuring and Operating Microsoft Azure Virtual Desktop 3 pv

Kurssilla opitaan, miten suunnitellaan, tuotetaan ja hallitaan virtuaalityöpöytäympäristöä ja sen avulla julkaistuja sovelluksia mille tahansa laitteelle Azuren avulla. 

azure-logo

AZ-204 Developing solutions for Microsoft Azure 4 pv

Opit koulutuksen käytyäsi hyödyntämään Azuren laskentatehoa sovelluksissa, käyttämään Azuren fuktioita, hyödyntämääm Azure web-sovelluksia, käyttämään Azuren tallennuskapasiteettia, hyödyntämään Azuren autentikointipalveluita, suojaamaan sovelluksia KeyVaultin avulla sekä hyödyntämään Azure AD identiteettejä.sovelluksissasi.

azure-logo

AZ-220: Microsoft Azure IoT Developer 4 pv

Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja hallitsemaan IoT-ratkaisuja hyödyntäen Azuren tarjoamia palveluja.

azure-logo

AZ-305 Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions 4pv

Kurssilla opetellaan Azuren infrastruktuuriratkaisujen suunnittelua, joihin kuuluvat hallintomalli, virtualisointi, sovellusarkkitehtuuri, tallennuspalvelut, tietojen integrointi, identiteetinhallinta, verkkopalvelut, korkea saatavuus, liiketoiminnan jatkuvuus ja migraatiot.

azure-logo

AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies 4pv

Kurssilla käsitellään Azure-ympäristön tietoturvaa, siihen liittyviä määrityksiä ja hallintaa, valvontaa sekä käydään läpi Azure-palveluiden tietoturvan peruskäsitteitä,

azure-logo

AZ-700 Designing and Implementing Microsoft Azure Networking Solutions  3 pv

Kurssilla käydään läpi Azure-verkkoinfrastruktuuria, hybridiympäristöjen välisiä verkkoyhteyksiä, kuormantasausratkaisuja, verkon reititystä, verkojen suojaustekniikoita ja verkon suunnittelua, käyttöönottoa ja hallintaa. 

azure-logo

AZ-800 Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure 4 pv

Tämä kurssilla opetellaan hallitsemaan Windows Server-palvelimia paikallisten-, hybridi- ja pilvitekniikoiden avulla, kuten identiteetinhallinta-, virtualisointi-, verkko- ja tallennuspalvelut Windows Server-hybridiympäristössä. 

azure-logo

AZ-801: Configuring Windows server hybrid advanced services 4 pv

Tämä kurssilla opetellaan hallitsemaan Windows Server-palvelimia paikallisten-, hybridi- ja pilvitekniikoiden avulla, kuten identiteetinhallinta-, virtualisointi-, verkko- ja tallennuspalvelut Windows Server-hybridiympäristössä.  

azure-logo

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals 1pv

Kurssilla käydään läpi Microsoftin pilvipalvelun peruskäsitteitä, kuten Azure-konesalien sijainti ja maantieteellinen rakenne, perusarkkitehtuuri ja peruspalvelut.

azure-logo

DP-100 Implementing an Azure Data Solution 3 pv

Tällä kurssilla opit miten teet koneoppimista käyttäen Azuren eri palveluita ja käydään läpi Azure Machine Learning -palvelua, jossa tehdään mallinnuksia ilman koodia käyttäen Machine Learning Designeria.  Samalla opitaan myös miten Jupyter Notebookeja tehdään Visual Studio Codea käyttäen.

azure-logo

DP-203 Data Engineering on Microsoft Azure 4 pv

Kurssissa käydään läpi datan käsittelyyn tarkoitettuja hyviä käytäntöjä ja sovelletaan ne batch- sekä real-time -ratkaisuille.

azure-logo

DP-300 Administering Relational Databases on Microsoft Azure 3 pv

Tällä kurssilla opit nopeasti SQL Serverin hallinnan, käyton ja optimoinnin perusteet Azuressa, sekä IaaS (virtuaalikone), että PaaS (palvelu) -ympäristöissä.