Microsoft Dynamics koulutukset

Opi hyödyntämään Dynamics 365 Customer Engagement sovelluksia liiketoimintasi tukemiseen

Kursseilla opit, kuinka hyödyntää Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement -sovelluksia liiketoimintasi kasvattamiseen ja asiakassuhteiden vahvistamiseen. Kurssin suoritettuasi voit käyttää hankkimaasi osaamista luodaksesi käytännöllisiä ja tehokkaita ratkaisuja organisaatiosi tarpeisiin.

Alla olevat Microsoft Dynamics 365 -koulutukset valmistavat Microsoftin virallisiin sertifiointitesteihin. Tarkemmat sertifiointitestien tiedot löydät kurssin sisältökuvauksesta.

Lue myös tarkemmin alla olevista kurssikuvauksista kurssien esitietovaatimukset sekä sisältö.

Tule mukaan kursseille ja nosta liiketoimintasi asiakassuhteiden hallinta uudelle tasolle Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement -sovellusten avulla!

     Juha Huttunen


Microsoft Certified Trainer, Power Platform Solution Architect Expert

Juhalla on yli 20 vuoden IT-alan kokemus. Juha on Microsoft sertifioitu kouluttava konsultti ja pilvimaailmassa hän keskittyy pääasiassa Power Platform arkkitehtuuriin ja Dynamics 365 CE järjestelmiin.

Dynamics MicrosoftTeams-image (7)

MB-210: Microsoft Dynamics 365 Sales 2 pv

Microsoft Dynamics 365 Sales mahdollistaa asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden hallinnan. Dynamics 365 Sales -sovelluksen avulla organisaatiot voivat seurata myyntitavoitteita, automatisoida toimintoja ja hallita koko yrityksen myyntiprosessia aina liidistä laskuun. Kurssilla pääset tekemään askel askeleelta liidistä laskuun -prosessin vaiheita. Käymme myös läpi saatavilla olevia automaatio- ja mukautusvaihtoehtoja.

Dynamics MicrosoftTeams-image (7)

MB-220 Microsoft Dynamics 365 Marketing Functional Consultant  2 pv

Microsoft Dynamics 365 Marketingin kurssilla keskitytään opettelemaan tarvittavat taidot Dynamics 365 -markkinointisovelluksen suunnitteluun, mukauttamiseen, käyttöönottoon ja hallintaan. Kurssiin sisältyy Dynamics 365 Marketingin yleiskatsaus, kampanjoiden suunnittelu ja toteutus, sisällönhallinta, automaattiset liidien hallintaprosessit, verkkosivustoseuranta ja analytiikka, markkinointianalytiikka ja raportointi sekä Dynamics 365 Marketingin integrointi muihin Dynamics 365 -sovelluksiin.

Dynamics MicrosoftTeams-image (7)

MB-230 Microsoft Dynamics 365 Customer Service Functional Consultant 2 pv

Kurssilla opiskelijat saavat kattavan käsityksen Dynamics 365 for Customer Service -sovelluksen keskeisistä toiminnoista ja ominaisuuksista, joiden avulla he pystyvät tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua organisaatioille. Kurssilla käsitellään asiakaspalveluprosesseja, kuten palvelupyyntöjen hallintaa, asiakkuuksienhallintaa ja monikanavaista viestintää. 

Dynamics MicrosoftTeams-image (7)

MB910 Microsoft Dynamics 365 Fundamentals (CRM)  1 pv

Tällä kurssilla opit asiakashallinnan peruskäsitteet ja tutustut sovellusten ydinominaisuuksiin sekä kuhunkin asiakkuudenhallinnan sovellukseen, mukaan lukien Dynamics 365 Marketing, Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service ja Dynamics 365 Field Service. Kurssi sisältää luentoja sekä käytännön harjoituksia.