WordPress-koulutukset

WordPress on ehkä maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. WordPressin suosio perustuu sen muokattavuuteen, laajaan kehittäjäyhteisöön ja erittäin suureen määrään valmiita lisäosia ja ulkoasuteemoja, joiden avulla on helppo toteuttaa sivustoja lähes kaikkiin tarkoituksiin.

WordPress-koulutuksissamme opit WordPressin salat käytännön harjoittein sinua varten valmistellussa omassa WordPress-ympäristössä.

Koulutamme joko omassa luokassamme Helsingin keskustassa tai tulemme mielellämme asiakkaan luokse aina tarvittaessa!


WordPress sisällöntuottajalle

WordPress sisällöntuottajalle 1 pv

Opi toteuttamaan vaikuttavaa verkkosisältöä käyttäen WordPressiä, mailman suosituinta julkaisualustaa. Hyvän sisällön tuottaminen on mahdollista ilman koodiosaamista, vain verkkojulkaisun perusteet ymmärtämällä!


WordPress ylläpitäjälle

WordPress ylläpitäjälle – asennus, hallinta ja tietoturva 1 pv

Opi WordPressin oikeaoppinen asennus, hallinnointi ja tietoturva. Tällä kurssilla opit tekemään sivustostasi turvallisemman ja nopeamman sekä huolehtimaan sivuston tietoturvasta, varmistuksista ja palautuksista.Yrityssivusto WordPressillä

Yrityssivusto WordPressillä: suunnittelu ja ylläpito 2 pv

Suunnittele ja toteuta yrityksen verkkosivusto WordPress-julkaisujärjestelmällä. Kahden päivän intensiivikurssilla käymme läpi yrityssivuston toteuttamisen alusta loppuun: eri vaihtoehdot WordPressin käyttöönottoon, teemojen ja lisäosien valinnan, sivuston rakentamisen sivueditorien avulla sekä ylläpitoon kuuluvat toimet.


Konsultointi, toteutukset ja muut palvelut

Corellia ei pelkästään kouluta!

Uskomme tekemisen voimaan. Osallistumme verkkojulkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen joko projektin apuna tai ottamalla kokonaisvastuun sivuston suunnittelusta, teknisestä toteutuksesta ja julkaisusta. Annamme tarvittavan koulutuksen sisällön ylläpitoon ja sivuston hallintaan sen luovutuksen jälkeen.

Pelkkä koulutus ei ratkaise asiakkaan ongelmaa. Se antaa siihen edellytyksiä mutta ei valmista ratkaisua. Corellian toimintatapaan kuuluu asiakkaan toimintatilanteen kartoitus, ratkaisun suunnittelu ja teknisen toteutusvaihtoehdon valinta. Ratkaistaan ensin tarve ja annetaan siihen tarvittava koulutus.

Lue lisää palveluistamme Palvelut-sivulta