Apua web-projekteihin
WordPress palvelut ja koulutukset

WordPress-palvelut

Tuntuuko verkkosivuston hankkiminen vaikealta? Osaatko määritellä mitä tarvitset ja miten tulkitset saamiasi tarjouksia? Kysy apua asiantuntijalta.

Rakennushankkeissakin valitaan aina vastaava mestari ja valvoja opastamaan hankkeen toteutuksessa. Vastaava mestari ohjaa asiakasta, nevoo ja opastaa ja valvoo, että tehdään oikeita asioita ja että ne tehdään hyvin. Näin voidaan toimia myös verkkosivustojen toteutuksessa. Puolueettoman asiantuntijan käytöstä hyötyvät sekä valittu toimittaja että asiakas.

Tilaa meiltä vastaava mestari auttamaan projektin määrittelyssä ja toteutuksen arvioinnissa.

WordPress-koulutukset

Onko käytössäsi jo valmis WordPressillä toteutettu sivusto mutta haluaisit lisää varmuutta ylläpitoon ja oppia hyödyntämään järjestelmän ominaisuuksia paremmin? Vai oletko vasta suunnittelemassa uutta sivustoa ja haluat toteuttaa sen itse tai ainakin osallistua aktiivisesti sivuston kehittämiseen vaikka toteuttaja olisi ulkopuolinen toimija?

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. WordPressin suosio perustuu sen muokattavuuteen, laajaan kehittäjäyhteisöön ja erittäin suureen määrään valmiita lisäosia ja ulkoasuteemoja, joiden avulla on helppo toteuttaa sivustoja lähes kaikkiin tarkoituksiin. Kursseillamme opit ymmärtämään miten WordPress sivustot rakentuvat, miten järjestelmä toimii ja mitä voi tai kannattaa tehdä sivustoa toteutettaessa tai suunnitellessa.

Koulutus

WordPress sisällöntuottajalle

Helppoutta ja varmuutta sisällöntuotantoon

Opi toteuttamaan vaikuttavaa verkkosisältöä käyttäen WordPressiä, mailman suosituinta julkaisualustaa. Hyvän sisällön tuottaminen on mahdollista ilman koodiosaamista, vain verkkojulkaisun perusteet ymmärtämällä!

Koulutus

Muokkaa sivuston ulkoasua
omilla CSS muotoiluilla

ulkoasu, muokkaus, omat tyylit

Opi CSS tyylien tekniikka ja oikea käyttö sekä miten muokkaat oman WordPress-sivustosi ulkoasua pelkkiä CSS tyylejä muokkaamalla. Useat teemat mahdollistavat ulkoasun muokkauksen rajallisesti omilla välineillään. Näillä opeilla muokkaat sellaisetkin kohdat, joihin teemassa ei ole valintaa.

Koulutus

Yrityssivusto WordPressillä

suunnittelu ja ylläpito

Suunnittele ja toteuta yrityksen verkkosivusto WordPress-julkaisujärjestelmällä. Kahden päivän intensiivikurssilla käymme läpi yrityssivuston toteuttamisen alusta loppuun: eri vaihtoehdot WordPressin käyttöönottoon, teemojen ja lisäosien valinnan, sivuston rakentamisen sivueditorien avulla sekä ylläpitoon kuuluvat toimet.

Koulutus

WordPress
ylläpitäjälle

asennus, hallinta ja tietoturva

Opi WordPressin oikeaoppinen asennus, sivuston hallinnointi ja tietoturvasta huolehtiminen. Tällä kurssilla opit tekemään sivustostasi turvallisemman ja nopeamman sekä huolehtimaan sivuston tietoturvasta, varmistuksista ja palautuksista.

Konsultointi

Valvoja sivustoprojektiin

Apua webprojektiin

Tarvitsetteko uudet verkkosivut? Corellian ”Valvova mestari” auttaa määrittelyn ja tarjouspyyntöjen laatimisessa, tarjouksien arvioinnissa ja seuraa projektin etenemistä valvoen tilaajan etua. Asiantuntevasta avusta hyötyvät sekä tilaaja että sivuston toimittaja. Näin saadaan nopeammin valmista ja juuri sitä mitä tarvitaan.

Kari Selovuo

Kari Selovuo

Kari on Corellian web-tekiinoiden asiantuntija ja kouluttaja. Karin osaamisalueita ovat mm. HTML, CSS, JavaScript, WordPress sekä websuunnittelu, käytettävyys ja saavutettavuus verkossa.