Corellia Kuva & Kamera messuilla 2017

Kuva & Kamera messut 2017

Corellia osallistui GoExpo tapahtuman yhteydessä Kuva & Kamera messuille omalla demo-osastollaan. Lavalla järjestettiin luentoja mielenkiintoisista aiheista. Perjantaina Sampo Korkeila piti muutaman yleisöä mukavasti houkutelleen esityksen Photoshopin uusista ominaisuuksista. Juha Laamanen taas piti koko messutapahtuman aikana useita demoesityksiä sekä omalla lavallamme, koko messujen päälavalla, että muilla esiintymislavoilla. Monien esitysten syy oli se, että Juha korvasi Adoben Tommi Luhtasen, joka valitettavasti ei päässytkään messuille.

Demo lavan esityksiä

Corellian lavalla esiintyi muutamia oman alansa merkittäviä tekijöitä ja olikin ilo kuunnella heidän tavastaan työskennellä.

Lifestyle bloggaaja Tuuli Sundman kertoi bloginsa upeiden ruokakuvien salaisuuksista. Tuulin blogi on osoitteessa http://lumolifestyle.blogspot.fi

Henkilökuvauksesta ja kuviensa tekniikasta piti Markus Paajala Popmediasta kaksi esitystä. Markuksen töihin voit tutustua osoitteessa http://www.paajala.com

Corellian kouluttajanakin tutuksi tullut videon ammattilainen, Otso Pakarinen,  piti messujen aikaan useita esityksiä niin videoeditoinnista kuin animaation tuottamisesta sekä äänen käsittelystä.

Yleisiä fiiliksiä messuilta

GoExpo -messut ovat suuri tapahtuma, jossa yhdistyy useat eri messut. Vaikka Kuva & Kamera messujen osannottajamäärä vaikutti hieman viimevuotista vähäisemmältä, on tapahtuma silti alallaan pohjoismaiden kattavin. Esillä oli tuttuun tapaan laitevalmistajia, jälleenmyyjiä sekä palveluiden tarjoajia ja harrasteosastoja. Valokuvanäyttelyn kuvat olivat mielenkiintoista katsottavaa ja esiintymislavoilla alan tunnetut tekijät pitivät luentoja. Vaikka kolmen päivän seisoskelu messuilla tuntuukin jaloissa, jäi tapahtumasta oikein hyvä mieli!  Alla muutamia kuvia osastoltamme.

Kari on Corellian saavutettavuus ja web-tekniikoiden asiantuntija. Karin kiinnostuksen ja koulutusten aiheina on mm. Verkon tekniikat (HTML, CSS ja JavaScript), WordPress julkaisujärjestelmä ja sen käyttö, websuunnittelu, käytettävyys ja saavutettavuus verkossa.

Kari on IAAP (International Association of Accessibility Professionals) jäsen ja sertifioitunut saavutettavuusasiantuntija CPWA (CPACC + WAS)