Kesäkampanjamme on jälleen käynnistynyt

Saat hintaetua 4.6.-16.8. runsaasta kurssivalikoimasta – tutustu tarkemmin ehtoihin ja kursseihin täältä!

Järjestämme 26.9. suositun Saminarium -tietoturvaseminaarin, ilmoittaudu kesäkuussa ja saat seminaarista early bird -ilmoittautujan edun!

Search

Uusia sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin koulutuksia Corelliassa

Nyt on luvassa vaihteeksi puhtaasti kaupallinen tiedote! Meiltä on paljon kysytty sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin koulutuksia, mutta emme ole olleet siinä asemassa että olisimme niitä voineet tarjota. Tästä eteenpäin meillä on 2 erinomaista kouluttajaa käytettävissä näiden aiheiden parissa!

Sisällöntuotannon kurssit

Tehokasta tekstiä verkkoon Opi tuottamaan tavoitteellista, kiinnostavaa ja optimoitua sisältöä omiin kanaviin

Verkkosivun sisältö, liidigenerointi ja analytiikka – Kasvata liiketoimintaa optimoidulla verkkosivusisällöllä

Näistä koulutuksista hyötyvät kaikki:

  • jotka luovat kirjallista sisältöä esim. verkkosivuille, blogeihin, someen, uutiskirjeisiin, jne
  • joiden mielestä on haasteellista päättää millaista sisältöä kannattaa tuottaa
  • jotka haluavat optimoida sisältöä, niin että potentiaaliset asiakkaat löytävät sen
  • jotka työskentelevät web-julkaisujärjestelmän kanssa (esim. WordPress) ja tarvitsevat tukea sisällöntuotantoon ja tekniseen optimointiin.
  • jotka tuottavat sisältöä verkkosivuille
  • jotka haluavat parantaa verkkosivujen toimivuutta liidien kerääjänä
  • joiden tavoitteena on tuottaa verkkosisältöä, joka löytyy hakukoneissa

Lena HalénAsiantuntijamme näissä koulutuksissa on Lena Halén. Lena on sisältöstrategi ja viestintäkonsultti, joka perustamassaan  sisältömarkkinointitoimisto Contentassa suunnittelee ja toteuttaa markkinoinnin- ja mediavaikuttamisen toimenpiteitä eri alojen yrityksille. Hän on kouluttanut hyvän sisällön merkityksestä ja sen tuotannosta lukuisissa organisaatioissa vuodesta 2004. 


Adwords- mainonnan ja hakukoneoptimoinnin kurssit

Hakukonemainonta Google AdWordsilla – Tuo kävijöitä ja kauppaa yrityksellesi hakukonemainonnalla

Jos haluat lisää kävijöitä sivuillesi, enemmän liidejä, useampia kauppoja tai parempaa näkyvyyttä netissä, tämä kurssi on tarkoitettu juuri sinulle. Koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot, joiden avulla voit joko itse toteuttaa yrityksesi hakukonemainonnan tai ulkoistaa sen ammattitaitoisesti osaavalle tekijälle. Opit myös hakukoneoptimoinnin perusteet, joiden avulla voit tehostaa hakukonemainonnan tehoa.

Hakukoneoptimointi  – Tehosta sivustosi toimintaa optimoimalla se hakukoneita varten

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan kaikkia niitä toimenpiteitä, joita nettisivustolle ja sen ekosysteemiin voidaan tehdä, joiden tarkoituksena on nostaa sivuston orgaanista näkyvyyttä hakukoneissa. Orgaaninen näkyvyys tarkoittaa sivun sijoittumista varsinaisten hakutulosten joukossa.

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät, mistä on kyse, miten voit itse optimoida sivustoasi tai vaihtoehtoisesti, miten osaat ammattitaitoisesti ulkoistaa sivustosi hakukoneoptimoinnin ammattilaisille.

Antti IiskolaNäiden koulutusten kouluttajamme on Antti Iiskola. Antti  on media- ja markkinointialan moniottelija, jolla on takanaan pitkä ura digimarkkinoinnissa mainos- ja mediatoimistoissa, netti- ja sisältöpuolen yrittäjänä sekä televisiossa. Päivittäinen työ suurten suomalaisten ja kansainvälistenkin asiakkaiden kanssa tuo koulutukseen käytännön kokemusta ja vinkkejä elävästä elämästä. Kouluttajana Antti on aloittanut vuonna 2002.