skip to Main Content
+358 40 7070202 (asiakaspalvelu) myynti@corellia.fi
Apua web-projekteihin
WordPress palvelut ja koulutukset

Vastaava mestari verkkoprojektiisi

Tuntuuko verkkosivuston hankkiminen vaikealta? Osaatko määritellä mitä tarvitset ja miten tulkitset saamiasi tarjouksia? Kun projekti on tärkeä eikä oma aika tai osaaminen tunnu riittävän, kannattaa pyytää avuksi ammattilainen. Samoin kuin rakennushankkeissakin valitaan aina vastaava mestari ja valvoja opastamaan hankkeen toteutuksessa. Vastaava mestari ohjaa asiakasta, nevoo ja opastaa ja valvoo, että tehdään oikeita asioita ja että ne tehdään hyvin. Näin voidaan toimia myös verkkosivustojen toteutuksessa.

Puolueettoman asiantuntijan käytöstä hyötyvät sekä valittu toimittaja että asiakas.

Vastaaavan mestarin tehtävässä voimme auttaa esimerkiksi määrittelemään mitä todellisuudessa tarvitsette verkkosivustolta. Autamme laatimaan tarjouspyynnön sekä tulkitsemaan saatuja tarjouksia. Autamme valvomaan, että asiat on toteutettu tarkoituksenmukaisella tavalla ja hyvillä tekniikoilla. Ja että julkaisun jälkeen sivuston ylläpito ja tarvittavat muokkaukset tehdään sovitusti.

Vastaava mestari on myös sivuston toteuttajan etu

Vastaava mestari huolehtii siitä, että sekä tilaaja että toimittaja ymmärtävät asiat samoin. Toteutuksesta tulee sitä mitä asiakas oikeasti halusi ja asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Onnistuneen projektin tulokseen kaikki ovat tyytyväisiä!

Tilaa meiltä vastaava mestari auttamaan projektin määrittelyssä ja toteutuksen ohjaamisessa ja lopputuleman arvioinnissa.

Tutustu palveluumme

Jokainen verkkoprojekti on hieman erilainen. Kerro meille suunnitelmistasi niin kerromme miten voisit hyötyä avustamme.

Yhteystietosi

Nimi

Sähköposti

Puhelin (vapaaehtoinen)

Aihe

Viesti

Back To Top