Apua web-projekteihin
WordPress palvelut ja koulutukset

Vastaava mestari verkkoprojektiisi

Tuntuuko verkkosivuston hankkiminen vaikealta? Osaatko määritellä mitä tarvitset ja miten tulkitset saamiasi tarjouksia? Kun projekti on tärkeä eikä oma aika tai osaaminen tunnu riittävän, kannattaa pyytää avuksi ammattilainen. Samoin kuin rakennushankkeissakin valitaan aina vastaava mestari ja valvoja opastamaan hankkeen toteutuksessa. Vastaava mestari ohjaa asiakasta, nevoo ja opastaa ja valvoo, että tehdään oikeita asioita ja että ne tehdään hyvin. Näin voidaan toimia myös verkkosivustojen toteutuksessa.

Puolueettoman asiantuntijan käytöstä hyötyvät sekä valittu toimittaja että asiakas.

Vastaaavan mestarin tehtävässä voimme auttaa esimerkiksi määrittelemään mitä todellisuudessa tarvitsette verkkosivustolta. Autamme laatimaan tarjouspyynnön sekä tulkitsemaan saatuja tarjouksia. Autamme valvomaan, että asiat on toteutettu tarkoituksenmukaisella tavalla ja hyvillä tekniikoilla. Ja että julkaisun jälkeen sivuston ylläpito ja tarvittavat muokkaukset tehdään sovitusti.

Vastaava mestari on myös sivuston toteuttajan etu

Vastaava mestari huolehtii siitä, että sekä tilaaja että toimittaja ymmärtävät asiat samoin. Toteutuksesta tulee sitä mitä asiakas oikeasti halusi ja asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Onnistuneen projektin tulokseen kaikki ovat tyytyväisiä!

Tilaa meiltä vastaava mestari auttamaan projektin määrittelyssä ja toteutuksen ohjaamisessa ja lopputuleman arvioinnissa.

Verkkosivustot ja sivustojen toteutukset

Tarvitseeko yrityksenne uudet verkkosivut. WordPress on erinomainen, joustava ja moneen mukautuva järjestelmä, jolla sivusto on mielekästä toteuttaa. WordPress toteutukset jakautuvat kategorisesti kahteen tyyppiin; räätälöityihin toteutuksiin ja valmisteemoilla tehtäviin sivustoihin. Molemmilla toimintatavoilla on etunsa ja molemmilla on paikkansa tässä maailmassa.

Corellia tarjoaa kustannustehokasta tapaa toteuttaa sivusto itse ammattilaisen ohjauksessa

Toimintatavassamme asiakas saa Corellian toteuttamana ns. kertaluonteiset tekniset vaiheet valmiina, opastuksen tarvittavan teeman valintaan ja käyttöönottoon sekä tarvittavan koulutuksen. Sivuston sisällöntuotanto tapahtuu asiakkaan omin voimin Corellian ohjauksessa ja opastamana. Tämän toimintatavan etuna on se, että asiakkaalla on sivuston valmistuttua hyvä osaaminen ja täydet valmiudet ylläpitää ja kehittää sivustoa tulevaisuudessa.

Toteuta sivustosi Corellian Tee Se Itse -metodilla

Jos haluat itse toteuttaa sivustosi tai haluat osallistua sen toteuttamiseen asiantuntijaohjauksessa, ota yhteyttä myyntiimme ja kerro millaista suunnittelet – me kerromme miten se kannattaa toteuttaa.

Tutustu palveluumme

Jokainen verkkoprojekti on hieman erilainen. Kerro meille suunnitelmistasi niin kerromme miten voisit hyötyä avustamme.

  Yhteystietosi

  Nimi

  Sähköposti

  Puhelin (vapaaehtoinen)

  Aihe

  Viesti