+358 40 7070202
Search

Uusia Adobe-osaajia RekryKoulutuksesta

Corellia kouluttaa yhteistyössä Talentgaten kanssa uusia markkinoinnin asiantuntijoita toukokuussa käynnistyvän Adobe Marketing Talent RekryKoulutuksen kautta.

Ohjelmasta on mahdollista löytää osaajia erilaisiin markkinoinnin tehtäviin. Laadukkaan koulutussisällön ja työkokemuksen myötä osallistujat osaavat hyödyntää Adobe-tuotteita monipuolisesti ja tehokkaasti.  RekryKoulutus on joustava ja kustannustehokas tapa löytää uusi markkinoinnin osaaja tukemaan yrityksen kasvua.

Adobe RekryKoulutus pähkinänkuoressa

Mikäli teillä on tarvetta uudelle osaajalle, Talentgaten asiantuntijat kartoittavat tarkemmin tehtävänkuvan ja toiveenne hakijaprofiilille. Talentgaten vastaa ohjelman hakijamarkkinoinnista ja hakijoiden esiarvioinnista. Omien haastattelujenne jälkeen voitte valita soveltuvimman kandidaatin. Yritystyöskentelyjakso alkaa 10. toukokuuta ja kestää 5 kuukautta, minkä aikana osallistuja saa Corellian asiantuntijoilta kattavan koulutuksen Adobe-työkaluista ja työskentelee määritellyissä tehtävissä.

Miksi hakisit osaajaa RekryKoulutuksen kautta?

RekryKoulutus on helppo ja matalariskinen tapa löytää tekijä, jolla on tuoretta digimarkkinoinnin osaamista ja koulutuksen myötä kattavat taidot Adobe-tuotteista. Lopullinen rekrytointipäätös tehdään vasta ohjelman päätteeksi, joten ohjelma antaa aikaa vakuuttua valinnasta.

Mukaan on helppo lähteä. Voit lukea lisää ohjelmasta ja olla yhteydessä suoraan Talentgateen tai jättää yhteydenottopyynnön, niin katsotaan, voisiko RekryKoulutuksesta olla apua teidän yrityksellenne. Tarvekartoitus vie vain hetken eikä sido osallistumaan ohjelmaan. Lisätietoa ja yhteystiedot löytyvät osoitteesta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-yrityksille/adobeosaaja