Vinkki: Chromen – laajennokset ja ohjelmat

Google Chrome on Suomen eniten käytetty selain. Tiesitkö tai muistitko, että siihen on saatavilla suuri määrä laajennoksia ja selaimessa toimivia sovelluksia?

Laajennoksia ja sovelluksia on sekä viihde että hyötykäyttöön. Paljon hyödyllisiä, hauskoja tai turhia, ihan jokaisen omasta näkökulmasta riippuen. Valitse kirjanmerkkipalkista Apps / Web Store. Ja sitten vain ryhdyt selaamaan tarjontaa. Olen asentanut käytänkin aktiivisesti monia itselleni hyödyllisiä laajennoksia. Tällaisia ovat mm. 1Password salasanamanageri, Built With sivuston profiloija, PageSpeed ja monia muita.

Selaimen laajennoksilla ja sovelluksilla voi helpottaa monien tehtävien suorittamista ja jos tulee aika pitkäksi – aina voi pelata. Älä kuitenkaan syytä minua jos päiväsi menee työnteon sijaan kuplia puhkoessasi :)

Chrome Web Store

Tilaa uutiskirje, niin saatu vinkkejä joulun jälkeenkin

Error: Contact form not found.

Kari on Corellian saavutettavuus ja web-tekniikoiden asiantuntija. Karin kiinnostuksen ja koulutusten aiheina on mm. Verkon tekniikat (HTML, CSS ja JavaScript), WordPress julkaisujärjestelmä ja sen käyttö, websuunnittelu, käytettävyys ja saavutettavuus verkossa.

Kari on IAAP (International Association of Accessibility Professionals) jäsen ja sertifioitunut saavutettavuusasiantuntija CPWA (CPACC + WAS)