+358 40 7070202
Search

Corellia Helsinki on uusi Adobe Authorised Training Centre!

Hooray!

Tämä on hieno juttu josta on vielä paljon hyötyä sekä meille että eritoten asiakkaillemme! Corelliaa perustettaessa eräs pääajatuksista oli saada maahamme julkaisuun ja viestintään erikoistunut asiantuntijatiimi palvelemaan alan tekijöitä. Keskeisessä roolissa monessa viestinnän ja markkinoinnin prosessissa ovat Adoben työkalut Photoshopista alkaen vaikkapa taiton  kautta webin sisällön päivitykseen.  Adoben virallisen koulutuskumppanin status oli tähtäimessä heti alusta saakka. Nyt siis viime viikolla saimme myöntävän päätöksen ja Corellia Helsinki Oy on nyt AATC eli Adobe Authorised Training Centre. Kiitän Adobea luottamuksesta!

Mitä hyötyä siitä on?

Tiivis yhteistyö päämieheen auttaa asiantuntijoitamme pysymään aallonharjalla ja etukenossa liittyen näihin työkaluihin. Pääsemme tutustumaan uutuuksiin ja tuleviin tekniikoihin ensimmäisten joukossa ja olemme valmiita heti kun ne tulevat avoimesti markkinoille. Meiltä löytyy siis heti vastaukset tiukkoihinkin kysymyksiin. Kaikki tämä kääntyy tietysti asiakkaan eduksi kun voimme heti opastaa oikealle tielle. Emme kuitenkaan ole Adoben myyntimiehiä vaan riippumattomia asiantuntijoita joten ratkaisut etsitään aina asiakkaan lähtökohdista!

Mitä se meiltä vaatii?

Tärkein vaatimus on se että kaikkien kouluttajien jotka Adobe sovelluksia kouluttavat tulee olla Adobe sertifioituja. Sertifikaatti sinänsä ei ole hyvän kouluttajan/konsultin takuulappu mutta on kuitenkin näyttö melko syvällisestä tuotetuntemuksesta, Adoben sertifikaatit eivät ole mitään läpihuutojuttuja! Hakemuksessa arvioitiin myös koulutustilojen laatu ja paikallinen markkinatilanne. Huolellisen arvioinnin jälkeen Corellia siis hyväksyttiin kansainväliseen Adobe perheeseen.

Kuinka voimme auttaa?

Mikäli sinulla tai organisaatiollasi on julkaisu- ja viestintätyökaluihin liittyviä haasteita tai kehityshankkeita kannustan ottamaan yhteyttä! Erityisesti voimme auttaa:

  • Sähköisen julkaisemisen ratkaisuissa eri päätelaitteille
  • Käyttökokemuksen optimoinnissa
  • Sähköisten kirjojen julkaisemisessa (ePub)
  • Webbisivustosi viemiseksi mobiiliin ja responsiiviseksi
  • Flashista/Silverlightista HTML 5:een siirtymisessä
  • Videoviestinnässä
  • Perinteisen markkinointiviestinnän virtaviivaistamisessa vaikkapa InDesignin avulla

Ota  yhteyttä juha@corellia.fi Olemme valmiina palvelukseen tavoitteena tuoda suoraa liiketoimintahyötyä sekä tehoa markkinointiin ja viestintään.  Käy myös tutustumassa uuteen verkkokauppaamme: http://store.corellia.fi/ 

Kohti ääretöntä ja sen yli!