skip to Main Content
+358 40 7070202 (asiakaspalvelu) myynti@corellia.fi
Hakukoneoptimointiopas

Hakukoneoptimointiopas

SEO, hakukoneoptimointi – mitä siitä tulisi tietää

Hakukoneoptimoinnista liikkuu paljon tietoa – osa totta ja osa luulottelua. Joskus jopa virheellistä.  Ohjeita joutuu lukemaan sieltä täältä, eikä ajantasaisen ja kattavan oppaan löytäminen ole helppoa. Usein tieto on vanhentunutta tai kattaa vain osan aiheesta.

Nyt aiheesta on tarjolla erinomainen opas! Web-hosting palveluita tarjoava kotimainen yritys, Zoner (https://www.zoner.fi/), on julkaissut Juuso Katajan kirjoittaman kattavan hakukoneoptimointia käsittelevän artikkelin.

Artikkelissa on mielenkiintoisia huomioita mm. siitä kuinka kauan kestää päästä hakutuloksissa etusivulle. Kysessä on pitkä prosessi ja hakukoneoptimointiin liittyy niin monia sekä teknisiä että sisältöön liittyviä asioita ettei äkkiä muistaisikaan. Juuso kertoo yksityiskohtaisesti miten mitkäkin tekijät sivulla vaikuttavat ja ohjeita on helppo soveltaa omaan sisällöntuotantoon. Juuson kirjoittamasta artikkelista saat erittäin hyvän ja kattavan tietopaketin hakukoneoptimoinnista.

Jos haluat oppia ymmärtämään hakukoneoptimointia, niin lue ainakin tämä artikkeli! https://www.zoner.fi/hakukoneoptimointi-eli-seo/

Kesäisin terveisin,

 

Kari Selovuo

Kari on Corellian web-tekiinoiden asiantuntija ja kouluttaja. Karin kiinnostuksen ja koulutusten aiheina on mm. Verkon tekniikat (HTML, CSS ja JavaScript), WordPress julkaisujärjestelmä ja sen käyttö, websuunnittelu, käytettävyys ja saavutettavuus verkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top