+358 40 7070202
Search

Kokemuksia Adobe Express -kurssilta

Kävin keväällä Corellian valikoimaan uutena tulleen Adobe Express -peruskurssin. Ajattelin kirjoittaa tässä artikkelissa kokemukseni auki. Oma lehmä on otettu ojasta pois ja ajateltu puhtaasti asiakaskokemusta osallistujan näkökulmasta.
Ensimmäinen huomioni oli, että kurssin pituus puoli päivää on sopivan mittainen. Kurssissa on sopivasti asiaa pureskeltavaksi sekä ihan konkreettista tekemistä itse ohjelmalla. Wau-kohtiakin oli mukana! Osan asioista tiesin jo ennestään, koska olin jo auttavasti käyttänyt tätä työkalua. Materiaalissa käydään läpi toimintoja, jotka hyödyttävät sekä nopeuttavat tekemistä.
En koe olevani sisällöntuottajavirtuoosi, päinvastoin vielä ihan lähtötelineissä. Kurssi on nopea, antoisa ja helppo tapa oppia somemainosten tekemistä. Aloin heti kurssin jälkeen miettimään brändin kehittämistä ja miten hyödyntää siinä aiheessa Expressiä. Muutamia ihan oikeitakin projekteja on jo tullut tehtyä. Tässä luovassa maailmassa innostuu ja onnistumiset tuo motivaatiota työhön!
Kurssin vetäjänä meillä toimii rautainen ammattilainen, kouluttajamme Juha Laamanen. Juhan supervoima on saada ihminen nollatasolta mukaan materiaaliin ja menossa oleviin tehtäviin niin, että oikeasti pysyy kärryillä. Kurssilla saimme myös runsaasti inspiraatiota luovien ideoiden ja tehokkaiden mainoskampanjoiden luomiseen. On hyvä osallistua kurssin aikana keskusteluihin ja panostaa harjoituksiin. Aina kannattaa kysyä, jos jokin pienikin asia mietityttää.

Instastory-harjoitusprojektin editointia Expressissä

Ymmärrykseni Expressin saloihin laajeni ja havahduinkin siihen, että olen käyttänyt tätä työkalua vain pintapuolisesti ja aina samoja tuttuja toimintoja. No, mitä sillä voin tehdä? Nopeasti sisältöä somen eri kanaviin. Ei tarvitse heti osata kaikkia Adoben kuvankäsittelyohjelmia vaan saat haltuun ”kevytväylän”, jolla luoda sisältöä. Ohessa pieni esimerkki Instassa:

Tervetuloa kokemaan oppimisen iloa sinua kiinnostavan aiheen osalta!

Mikäli olet jo kokeneempi ja tarvitset laajempaa osaamista, niin suosittelen meidän Photoshop-, InDesign- ja Illustrator -kursseja! Kaikki Adobe-aiheiden kurssit löydät täältä https://corellia.fi/kurssit/adobe/