WordPress projektien vastaava mestari palaveri

Apua sivustoprojektiin – vastaava mestari apuun

Rakennusprojekteissa käytetään ja edellytetään käytettävän puolueetonta asiantuntijaa valvomaan, että rakentaminen tehdään määräysten ja toiveiden mukaisesti. Vastaava mestari valvoo tilaajan etua tarkastaen tarjouspyynnöt sekä työnlaadun ja opastaa tilaajaa oikeiden valintojen tekemisessä.

Verkkosivuston ostaminen on vaikeaa! Pelkästään uuden sivuston tai palvelun sisällön määrittäminen on haastavaa. Saati sitten määritteleminen tarjouspyyntöjä varten ja tarjouspyyntöjen arviointi. Mitä kukakin oikeasti tarjoaa, mitä toimitus sisältää, kuka vastaa mistäkin ja onko lopputulema sitä mitä tarvittiin vai sitä mitä pyydettiin tai jotain mitä sivuston tekijä vain päätti tehdä? Miten ylläpito, päivitykset, muutokset ja korjaukset julkaisun jälkeen? Oletko vapaa vai pysyvästi sidottu sivuston toimittajaan pienissäkin muutoksissa (maksua vastaan tietenkin)?

Verkkosivuston ostaminen vaatii osaamista tilaajalta. Ellei sitä ole riittävästi, kannattaa käyttää puolueetonta ammattilaista apuna.

Vastaava mestari auttaa välttämään virheet

Voimme olla apuna määrittämässä tulevan sivustonne kokonaisuutta ja autamme tarpeiden määrittelyssä. Corellian asiantuntija voi tutustua saatuihin tarjouksiin ja auttaa niiden vertailussa. Hinta ei yksin ratkaise vaan se mitä rahalla saadaan. Projektin aikana ”Vastaava mestari” toimii tulkkina tilaajan ja valitun toimittajan välilllä. Vastaava mestari auttaa käytettävien tekniikoiden valinnassa ja käyttöönotossa. Valvonnalla pidetään huoli siitä, että tilaajalla on sivuston julkaisun jälkeen riittävä osaaminen, kyky ja mahdollisuudet sivuston joustavaan ylläpitoon ilman uusia kuluja.

Hyötyä myös sivuston toteuttajalle

Vastaava mestari auttaa tilaajaa ymmärtämään toimittajan esitykset ja varmistaa, ettei tilaajalle jää vääriä odotuksia. Tavoitteena on, että kun sivusto julkaistaan ovat sekä tilaaja että toimittaja tyytyväisiä ja yhteistyö voi jatkua ongelmitta. Samalla kun vastaava mestari valvoo tilaajan etua, huolehtii hän puolueettomana asiantuntijana siitä, että tilaajallakaan ei ole vääriä odotuksia toimittajan suhteen. Autamme välttämään turhat reklmaatiot.

Corellia auttaa myös toteutuksissa

Corellia tarjoaa kuvatun kaltaista vastaavan mestarin apua verkkosivustojen hankinnassa. Tutustu palveluun, kerro omasta projektistasi ja pyydä yhteydenottoa niin kerromme miten voimme palvella juuri sinun tilanteessasi. Corellian WordPress palvelut. Jos etsit WordPress aiheisia koulutuksia, löydät ne täältä.

 

 

Kari on Corellian saavutettavuus ja web-tekniikoiden asiantuntija. Karin kiinnostuksen ja koulutusten aiheina on mm. Verkon tekniikat (HTML, CSS ja JavaScript), WordPress julkaisujärjestelmä ja sen käyttö, websuunnittelu, käytettävyys ja saavutettavuus verkossa.

Kari on IAAP (International Association of Accessibility Professionals) jäsen ja sertifioitunut saavutettavuusasiantuntija CPWA (CPACC + WAS)