Käsi pitää Wacomin piirtokynää.

Wacom piirtopöydän käyttöönotto

Wacomin piirtopöydät ovat oiva apuväline kaikille visuaalista suunnittelutyötä tekeville. Piirtopöydän asentaminen on selkeästi ohjeistettu laitteen mukana tulevin ohjein ja asennusohjelmassa. Monella käyttöönotto takeltelee varsinaisen asentämisen jälkeen, kun ensi kertaa tarttuu laitteen kynänvarteen. Kynä on useimmille meistä tuttu työväline, mutta silti tässä uudessa käyttötarkoituksessaan se tuntuu, jopa hieman kömpelöltä. Syy on usein vääränlaisessa otteessa. Uusi käyttäjä saattaa varoa liiaksi käden laskemista piirtopöydälle tai kynän kärjen painamista sitä vasten. Pienen totuttelun jälkeen alkukankeudesta pääsee yli ja tietokoneen käyttö kynän avulla alkaa sujua luontevasta – hiiren käyttäjäksi ei sen jälkeen juuri kaipaile.

Olen pitänyt messuilla ja tapahtumissa esitelmiä tästä aiheesta. Katso alla oleva esitys, jonka pyöräytin PowerPointista InDesignin kautta Adoben Publish Online -julkaisuksi.

Corellian kursseilla voit halutessasi käyttää Wacomin piirtopöytiä kurssin aikana.

Sampo on kokenut graafinen suunnittelija ja monipuolinen kouluttaja. Asiakkaat arvostavat Sampon ihmisläheistä kouluttamista ja terävää ongelmanratkaisukykyä. Corellian lisäksi Sampo toimii tuntiopettajana Aalto yliopistossa (Visuaalisen viestinnän muotoilun koulutusohjelma)

This Post Has 2 Comments

  1. Hei,

    Kiitos tiedustelustasi. Kurssia ei ole vielä aikataulutettu julkiseen tarjontaan mutta katsotaan sille sopivaa ajankohtaa.

    -Kari Selovuo

Comments are closed.