Sinustako Power BI -taitaja? Haluatko oppia visualisoimaan ja analysoimaan tietoa sekä automatisoimaan raportointia?

Corellian Power BI -koulutuksissa opit sujuvien työtapojen lisäksi toteuttamaan mahdollisimman helposti ylläpidettäviä, toimivia ja fiksuja raportointiratkaisuita.

Mielenkiintoiset esimerkit ja käytännön harjoitukset tukevat oppimista ja kursseilta saatava sähköinen kattava aineisto helpottaa aiheiden kertaamista ja lisäopiskelua. Kouluttajamme vastaa mielellään kysymyksiin ja ohjaa eteenpäin myös kurssin jälkeen.

Power BI on hieno ja hyvin monipuolinen väline ja raportointi sisältää useita työvaiheita.

Opit Power BI -kursseillamme mm.

  1. laatimaan kyselyitä ja muokkaamaan dataa Power Queryllä,
  2. yhdistelemään tauluja sekä toteuttamaan muita tiedon mallinnustoimenpiteitä,
  3. hyödyntämään DAX-kieltä mittareiden, laskennallisten sarakkeiden ja taulujen luonnissa,
  4. laatimaan raportteja sekä koontinäyttöjä,
  5. sekä jakamaan että hyödyntämään jaettua sisältöä Power BI -pilvipalvelussa.

Tutustu alla olevaan Power BI -koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Tai pyydä tarjous teille asiakaskohtaisesti järjestettävästä Power BI -koulutuksesta, -katsauksesta tai omaan dataan perustuvasta työpajasta.

Power BI perusteet -kurssilla (2pv) saat hyvän perusosaamisen raporttitiedostojen laatimisen eri työvaiheista, jonka jälkeen voit jatkaa taitojesi syventämistä eri teemoihin keskittyvillä Power BI jatkokursseilla. Peruskurssi antaa myös erinomaiset taustatiedot sekä lisämateriaalia omatoimisen opiskelun pohjaksi.

Microsoftin ns. virallinen 3-päiväinen PL-300 -kurssi (ent. DA-100) valmentaa Power BI -testiin ja sisältää hyvin tiiviissä paketissa aiheita sekä Corellian peruskurssilta että eri jatkokursseilta. Aiemmasta Power BI Desktop -käyttökokemuksesta on etua, jos osallistut PL-300 -kurssille ja suunnittelet sertifioitumista. Kurssin nimi sekä sertifiointitesti päivittyivät maaliskuussa 2022 ja uudeksi nimeksi tuli PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst.

Kouluttaja

Power BI -kurssien kouluttajana toimii Heidi Enho, Microsoft Certified Trainer ja Microsoft Data Analyst Associate.

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti ja hän on auttanut lukuisia suomalaisia organisaatioita saamaan datasta enemmän irti. Hän on työskennellyt Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien ja toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille. Heidin kursseilta saakin mainioita ideoita ja käytännön ratkaisumalleja erilaisiin liiketoiminnan raportointitarpeisiin.

Heidi kirjoittaa tunnettua HExcelligent.fi -blogia ja on ollut mukana käynnistämässä suomalaista Microsoft BI & Power BI -käyttäjäkerhoa. Hän on yksi harvoista suomalaisista asiantuntijoista, jotka ovat saavuttaneet Microsoftin Most Valuable Professional -tunnustuksen. Heidi oli sekä Power BI MVP että Excel MVP vuosina 2015 – 2020 ja löytyypä cv:stä niinkin erikoinen Microsoftin luottamustehtävä kuin Excelin suomenmestaruuskisojen päätuomarina toimiminen.

Tervetuloa Heidin suosituille ja innostaville Power BI -kursseille oppimaan parhaita käytäntöjä sekä sujuvia työtapoja!

Jos tarvitset apua oikean kurssin valintaan, lähetä viesti Heidille.

”Suuret kiitokset kiinnostavasta ja monipuolisesta koulutuksesta, sekä hyvistä vinkeistä! Olet Heidi ehdottomasti yksi top3 kouluttajista, jonka koulutuksissa olen koskaan ollut. Innostava, äärimmäisen osaava ja ammattitaitoinen. Huippua! Sait innostuksen syttymään power bi:tä kohtaan!”

”Oli huippu koulutus, opettaja aivan viimesen päälle asiantuntija ja perehtynyt aiheeseen. Heidi on kiinnostunut oppilaan ongelmista ja halusi olla apuna ratkomassa niitä aikataulusta piittaamatta kurssipäivän jälkeenkin.”

”Peruskurssi oli juuri sitä mitä luvattiin. Sain hyvän kokonaiskäsityksen loistavan opettajan johdolla. Opetusmateriaali oli todella hyvää ja kaikki hienosti piirretyt esimerkit auttoivat hienosti asian hahmottamisessa. Tehtävät hyvin suunniteltu. Ihan huippukurssi, sain enemmän irti kuin osasin odottaa.”

”Kurssi oli selvästi erittäin hyvin suunniteltu. Läpivienti oli sujuvaa ja harjoitukset olivat sopivia. Annettiin myös paljon vinkkejä, jotka avittavat oppien vientiä käytäntöön.”

”Kurssi oli selkeä, osallistujien tarpeet ja lähtötason huomioiva. Kouluttaja osasi erinomaisen hyvin selittää, perustella ja avata asiat käyttäen käytännön esimerkkejä. Kurssimateriaali on todella hyvä ja sieltä jäi apuvälineet eteenpäin pääsemiseksi.”

”Koulutus oli hyvin valmisteltu ja asioissa edettiin johdonmukaisesti vaiheittain, ei tullut kiireen tuntua ja harjoitukset ehti tehdä hyvin.”

”Heidi Enho on erinomainen PowerBI-asiantuntija, joka myös opettaa innostavasti!”

Microsoft_Power_BI

Power BI perusteet 2pv

Opi Power BI perusteet mielenkiintoisten esimerkkien ja käytännön harjoitusten avulla. Kurssin jälkeen tunnet monipuolisesti Power BI:n mahdollisuuksia, osaat luoda ja jakaa raportteja ja tunnet sujuvia työtapoja. 

Microsoft_Power_BI

Power BI jatko – mallinnus 2pv

Kurssilla opit tärkeimpiä tietomallien toteutuksen periaatteita ja pystyt laatimaan ratkaisuita, joita on jatkossa helppo ylläpitää ja kehittää.

Microsoft_Power_BI

Power BI jatko – raportit ja visualisoinnit 1pv *UUTUUS*

Täydennä Power BI perusosaamistasi ja kehity taitavammaksi raporttien laatijaksi tämän tiiviin raportteihin ja visualisointeihin keskittyvän koulutuspäivän avulla.

Microsoft_Power_BI

Power BI jatko – pilvipalvelu raporttien kehittäjille 1pv *UUTUUS*

Tässä koulutuksessa tutustutaan laajalti katsauksenomaisesti pilvipalvelun ominaisuuksiin ja esimerkiksi hyviin käytäntöihin ryhmitellä Power BI -sisältölajeja eri työtiloihin (dataflows, datasets, reports).

Microsoft_Power_BI

DAX-perusteet 2pv

Kurssilla opit ymmärtämään DAX-kaavojen logiikkaa sekä opit runsaasti erilaisia hyödyllisiä DAX-funktioita sekä ratkaisumalleja 

Microsoft_Power_BI

Power BI -raporttien hyödyntäminen 0,5pv *UUTUUS*

Tämä puolipäiväinen koulutus perehdyttää Power BI -pilvipalvelun monipuolisiin raporttien käyttömahdollisuuksiin. Kysy myös asiakaskohtaisesti järjestettävää räätälöityä toteutusta.

Microsoft_Power_BI

PL-300 Microsoft Power BI Data Analyst (ent. DA-100)

Tällä Microsoftin virallisella englanninkieliseen materiaaliin perustuvalla kurssilla käydään läpi monipuolisesti mutta tiiviisti Power BI -raportoinnin eri osa-alueet. Kurssi valmentaa Microsoftin Power BI Data Analyst sertifiointiin.