Sinustako Power BI -taitaja? Haluatko oppia visualisoimaan ja analysoimaan tietoa sekä automatisoimaan raportointia?

Corellian koulutuksissa opit sujuvien työtapojen lisäksi toteuttamaan mahdollisimman helposti ylläpidettäviä ja fiksuja raportointiratkaisuita.

Mielenkiintoiset esimerkit ja käytännön harjoitukset tukevat oppimista ja kursseilta saatava sähköinen kattava aineisto helpottaa aiheiden kertaamista ja lisäopiskelua. Kouluttajamme vastaa mielellään kysymyksiin ja ohjaa eteenpäin myös kurssin jälkeen.

Power BI on hieno ja hyvin monipuolinen väline ja raporttien laatiminen sisältää useita työvaiheita.

Opit kursseillamme mm.

1) toteuttamaan kyselyitä ja muokkaamaan aineistoja,
2) yhdistelemään dataa,
3) toteuttamaan laskentalogiikkaa DAX-kielellä,
4) laatimaan raportteja ja koontinäyttöjä,
5) sekä jakamaan että hyödyntämään jaettua Power BI -sisältöä.

Tutustu alla olevaan Power BI -tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan! Tai pyydä tarjous teille asiakaskohtaisesti järjestettävästä Power BI -katsauksesta, -koulutuksesta tai omaan dataan perustuvasta työpajasta.

Kouluttaja

Kouluttajana Power BI -kursseilla toimii Heidi Enho, Microsoft Certified Trainer ja Microsoft Data Analyst Associate.

Heidi on kokenut ja pidetty kouluttaja sekä konsultti ja hän on auttanut lukuisia suomalaisia organisaatioita saamaan datasta enemmän irti. Hän on työskennellyt Power BI:n parissa aina tuotteen lanseerauksesta lähtien ja toteuttanut raportointiratkaisuita monipuolisesti eri toimialoille. Heidin kursseilta saakin mainioita ideoita ja käytännön ratkaisumalleja erilaisiin liiketoiminnan raportointitarpeisiin.

Heidi kirjoittaa tunnettua HExcelligent.fi -blogia ja on ollut mukana käynnistämässä suomalaista Microsoft BI & Power BI -käyttäjäkerhoa. Hän on yksi harvoista suomalaisista asiantuntijoista, jotka ovat saavuttaneet Microsoftin Most Valuable Professional -tunnustuksen. Heidi oli sekä Power BI MVP että Excel MVP vuosina 2015 – 2020 ja löytyypä cv:stä niinkin erikoinen Microsoftin luottamustehtävä kuin Excelin suomenmestaruuskisojen päätuomarina toimiminen.

Tervetuloa Heidin suosituille ja innostaville Power BI -kursseille oppimaan parhaita käytäntöjä sekä sujuvia työtapoja!

Microsoft_Power_BI

Power BI perusteet 2pv

Opi Power BI perusteet mielenkiintoisten esimerkkien ja käytännön harjoitusten avulla. Kurssin jälkeen tunnet monipuolisesti Power BI:n mahdollisuuksia, osaat luoda ja jakaa raportteja ja tunnet sujuvia työtapoja. 

Microsoft_Power_BI

Power BI jatko – mallinnus 2pv

Kurssilla opit tärkeimpiä tietomallien toteutuksen periaatteita ja pystyt laatimaan ratkaisuita, joita on jatkossa helppo ylläpitää ja kehittää.

Microsoft_Power_BI

DAX-perusteet 2pv

Kurssilla opit ymmärtämään DAX-kaavojen logiikkaa sekä opit runsaasti erilaisia hyödyllisiä DAX-funktioita sekä ratkaisumalleja 

Microsoft_Power_BI

DA-100 Analyzing Data with Power BI 4 pv

Tällä Microsoftin virallisella englanninkieliseen materiaaliin perustuvalla kurssilla opit monipuolisesti Power BI -raportoinnin eri osa-alueet. Kurssi valmentaa Microsoftin Data Analyst Associate sertifiointiin.