Koulutukset

Kouluttautuminen kannattaa aina! On kuitenkin tärkeää, että sijoitetulle ajalle ja rahalle saadaan reilu vastine. Corelliassa koulutuksen tavoitteet ovat aina käytännön töiden kehittämisessä – me emme kouluta vain kouluttamisen vuoksi!

Muista myös työnantajan oikeus koulutusvähennykseen!

Koulutusvähennys on verovähennys jolla työnantaja voi vähentää verotuksessa henkilöstön kouluttamisesta syntyviä kustannuksia. Lähtökohtaisesti kaikki Corellian koulutukset ova vähennykelpoisia työsuhteessa olevien työntekijöiden kohdalla.

Lisätietoja koulutusvähennyksestä:

vakuuta esimiehesi -pdf
Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud -tuoteperhe on suunnittelu- ja viestintäammattilaisen työkalupakki, jonka ajanmukainen osaaminen on parasta pääomaasi teitpä sitten printtiä, digiä tai videota!

Suomen parhaat Adobe-asiantuntijat löydät Corelliasta! Syksystä 2013 Corellia on ollut Adobe Authorised Training Center (AATC), mikä on tae siitä, että olet osaavien ammattilaisten käsissä!

AuthoriSed_Training_CentRE_badge_IE

Digitaalinen julkaiseminen

Sähköinen julkaiseminen

Mediakenttä on ollut jo pidemmän aikaa murroksen kourissa. Sähköinen julkaiseminen ja median kulutustavat ovat muuttaneet ja ravistelleet alan toimintatapoja – ja jopa suurten mediatalojen rakenteita. Alaa elättävät mainosrahavirrat hakeutuvat uusiin uomiin ja tilaajakannat muuttuvat. Corellia Helsinki on mukana myllerryksessä ja luotsaa asiakkaansa digikarikoiden ohi oikeaan maaliin!

Mobile First ja Web-suunnittelu

Web-suunnittelu ja -tekniikat

Nettisivujen tekijöillä ja suunnittelijoilla on nyt loistava tulevaisuus ja paljon työmahdollisuuksia edessään. Webin historian aikana ei suunnittelussa varmaan ole ollut yhtä suurta ”paradigmamuutoksen” hetkeä kuin nyt kuluvalla vuosikymmenellä. Moottorina muutokselle on mobiililaitteilla tapahtuva selaaminen ja palveluiden käyttäminen, joka merkitykseltään ohittaa desktop-selaamisen aivan näillä hetkillä – olethan sinäkin aktiivisesti mukana muutoksessa?

wordpress

WordPress-koulutukset

WordPress on ehkä maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Corellian kurssitarjonnasta löytyy sopiva WordPress-kurssi  kaikille WordPressiä käyttäville, niin blogin pitäjistä sivustojen teknisiin ylläpitäjiin sekä yritysten sivustoja suunnittelevista ja toteuttavista aina verkkokaupan perustajiin. WordPress on varma valinta helposti mukautuvaksi, laajennettavaksi ja responsiiviseksi alustaksi kaikille verkkototeutuksille.

Video ja animaatio

Video ja animaatio

Videossa on voimaa – ja videosisällön suosio on jatkuvassa kasvussa. Videokoulutuksemme ovat alan ammattilaisten suunnittelemia ja toteuttamia. Kursseillamme opit, kuinka tuotat toimivaa, vaikuttavaa ja teknisesti hyvin toteutettua videoviestintää eri medioihin, olipa kyse sitten yritysviestinnästä, uutisoinnista tai vaikkapa tuote-esittelyistä.

Some ja digimarkkinointi

Digimarkkinointi ja sosiaalinen media

Verkossa perinteiset markkinointistrategiat toimivat heikosti. Mainoksia klikataan harvoin – sen sijaan käyttäjät hakeutuvat kiinnostavien sisältöjen pariin. Verkon valloittaminen on helpompaa, kun ymmärtää sen lainalaisuuksia: sisältömarkkinointia, hakukoneoptimointia ja sosiaalisen median strategiaa.